cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra ekran koruyucu + kılıf önerisi

(Topic created on: 04-15-2025 07:05 PM)
97 Views
Yücel14
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s23 ultra için parmak izi uyumlu ve ekranın kenar kavislerini kapatan cam yada nano ekran koyucu tavsileriniz nelerdir? Birde telefonu çok kaba göstermeyen yumuşak dokulu kılıf kullanıp memnun kalan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim 

0 Likes
8 Comments
MasterCaution
Active Level 4
Galaxy S
Kılıf Spigen tavsiye ederim. Pahalı ama tam anlamıyla koruma sağlıyor. Bazen güzel indirimleri oluyor takip edin bence.
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Ben yeni taktırdım ekran koruma ama markasını bilmiyorum telci arkadaşım taktı çok memnunum yumuşak oluyor zaten sert kaviste olmaz
0 Likes
BurakEA
Active Level 9
Galaxy S
Ben bıktım kılıflar ekran koruyucu sürekli kaldırıp duruyo
0 Likes
Yücel14
Active Level 1
Galaxy S
Telefonu ilk aldığım zaman telefoncuya çektirmiştim kenarından kalkmaya başladi benimki de o yüzden kenarları kapatan kaliteli ekran koruyucu arayışına girdim. Daha önceki hiçbir telefonumda koruyucu kullanmadığım için böyle dertlerim olmamıştı (:
0 Likes
BurakEA
Active Level 9
Galaxy S
Ekran koruyucu öneririm aparatlı şekilde telefonu aparata yerleştiriyorsun çok güzel çekiyor efsane şekilde oluyor ama kılıfa bir şey diyemem kılıf olarak bunu kullanıyorum ama ekran koruyucu isterden link atar yapılışını da youtubeden izlersin çok iyi kavisleri de kapatıyor UanO2I8qzb.jpg
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Biraz tuzlu ama eğer korumaya kafayi taktiysaniz smart view wallet kılıf aradığınız kılıf
0 Likes
selçuk07
Active Level 5
Galaxy S
S23 ultra için çok güzel.kurulum kitiyle birlikte geliyor çok kolay uygulaması.hertarafı eşit oluyor kit sayesinde kamera deliği açık oluyor.dokunmatik ve parmak izi çok hassas çalışıyor sanki koruyucu yokmuş gibi.Lh8tCuuVo2.jpg
0 Likes
selçuk07
Active Level 5
Galaxy S
Trendyoldan almıştım orda tükenmiş şuanda
0 Likes