cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra deneyim ve pil durumu

(Topic created on: 07-11-2023 10:07 PM)
485 Views
tanyolu
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

Cihazı 5 gün önce sıfır aldım 8gb Ram 256 GB hafızalı model 40 bin liraya aldım amazon Samsung turkiyeden s20 fe den geçtim çok memnunum iPhone 14 pro max deneyimledim param yetmedi ama iyiki s23 ultra almışım dedim özgürsün istediğini yapıyorsun iPhone 14 pro max iyi cihaz fakat 70 bin tlik cihaz değil.s23 ultra fiyatının hakkını telefonun eksik bir yeri yok batarya ekran kamera zoom kamerası arayüzü stabiltesi gerçekten çok güzel cihaz batarya daha oturmadı sanırım bu hali bile s20 fe den geçen birine geçen yılın s22 ultranin pilini ve işlemcinin görene göre çok iyi diyorum ekonomik durumu iyi olanlar s23 ultra alsın derim yoksada en azından s23 asgari ücret ile çalışıyorsa telefona ihtiyacı varsada s20 fe alsin derim s21 ve s22 serisi iyi değil çünkü.120 hz adaptif ekran pil tasarrufu kapalı konum açık.

4 Comments
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Pil ekran süresi Galaxy S22 (benim telefonum) ile aynı görünüyor şuanlık bir durum gibi kullandıkça oturacaktır.

Teşekkürler.
tanyolu
Active Level 6
Galaxy S
Ama 85 ten 20 kadar 120 hz s22 de ise tam şarj ile alırsınız yani ama s22 serisi içinde 5 6 saat süreler çok iyi gerçekten.
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Bu batarya süresi daha da iyiye gider. Bence güzel bir tercih olmuş, güle güle kullanın.
0 Likes
tanyolu
Active Level 6
Galaxy S
Sagolun teşekkür ederim
0 Likes