- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Son gelen güncelleme sonrası ciddi bir şekilde batarya eriyor. Çok hızlı bitmeye başladı. Sacma sapan yok sıfırla yok kullanmadığın uygulamaları kapat vs öneride bulunmayın. Buraya yazma amacım belki hadi olurda görüp genel merkeze bu durumu iletirlerse diye yazıyorum. Her gelen güncelleme sonrası yenilikler dışında batarya ya karşı alınan bir önlem malesef yok! Yapılan her yenilik bataryayı daha da sömürüyo. Son gelen güncelleme sonrası aşırı hızlı bitme durumu var bir çözüm bulun
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-03-2024 12:57 PM in
Galaxy SMerhaba flasget,
Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır.
Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-03-2024 08:59 AM in
Galaxy SDilerseniz hata kaydı açabilirsiniz,
Samsung Members > Destek > Hata Raporları > pil bölümünden sorunu yazarak hata raporu gönderebilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-03-2024 12:06 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-03-2024 12:57 PM in
Galaxy SMerhaba flasget,
Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır.
Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.
Teşekkürler.
MOD