Original topic:

S23 ultra batarya değişim sonrası

(Topic created on: 08-08-2025 07:36 PM)
317 Views
waffensoul
Active Level 7
Options
Galaxy S

Yd s23 ultra cihazımım batarya değişimini yaptırdım,cihazın batarya kalibrasyonu için cihazın sarjını komple bitirip cihaz şekilde sarj edeyim mi , teknik servis personeli 1-2 haftaya optimize olur dedi. Bundan sonrasında dikkat etmem gereken hususlar nedir ? 

12 Comments
XSUİT
Active Level 9
Galaxy S
Garanti içimi garanti dışımı
0 Likes
waffensoul
Active Level 7
Galaxy S
Cihaz yurtdışı diye belirttim hocam.
XSUİT
Active Level 9
Galaxy S
Yurt dışı cihazlara güven olmaz en mantıklısı bayiden almak. Çünkü yurt dışından gelen cihazlı türkiyede kullanman için kilidini açtırman gerek. Artı olarak çoğu kişi fiyatı daha uygun yani cazip geldiği için tercih ediyorlar.
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Gerçekten dalga mı geçiyorsunuz çünkü her yorumunuz ayrı bir olay ya okuma yazmanız yok ya da anlama yeteneğiniz sıfır. Adamın zaten yurt dışından aldığı bir telefonu var ve bataryasını değiştirtmiş.
XSUİT
Active Level 9
Galaxy S
Elhamdülillah muhasebe mezunuyum. Böyle aşağılayıcı muhammele yapmayın. Yada sorununuzu kendiniz çözün. Ben kimsenin kötülüğünü istemem.
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Kimsenin kötülüğünü istediğinizi söylemedim muhasebe mezunu olunca başınız göğe mi eriyor, adam yurt dışından aldığı ve HALİHAZIRDA KULLANDIĞI telefonunun bataryasını değiştirtmiş siz diyorsunuz ki yok yurt dışı cihaza güven olmaz yok bayiden alın falan filan, yani yazdığınız şeyi konu ile alakası yok. Sadece bu gönderide değil diğer gönderilerdeki yorumlarınızda da aynı durum söz konusu.
XSUİT
Active Level 9
Galaxy S
Bak kardeşim sadece kendi bildiklerimi belirttim ve ilk defa bu kadar saygısızlık gördüm. Çoğu kişiye yardımcı oldum. Madem kendi sorununuzu kendiniz çözün. Pesmün Allahü veliyimel vekin.
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Arkadaş haklı. Konu sahibi başka bir şey sormuş ama siz anlamak istediginizi anlamış gibi farklı bir soruya cevap vermişsiniz.
XSUİT
Active Level 9
Galaxy S
Neyse kardeş ben şahsi fikrimi söyledim resmen aşağılanma durumu gördüm. Uzatmaya gerek yok.
0 Likes