- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S23 U telefonum yaklaşık 2 yıl 3 aylık. Son 1 aydır anlamda hızlı şarj tüketimi, (her şeyin kapalı ve tasarruf modunun açık olduğu durumda dahi) ve birkaç kez telefonun daha %25-30 seviyelerindeyken bir anda %5 civarlarına düşüp kendini kapattığını ve kapatmadan önce tüm fonksiyonların muazzam şekilde yavaşladığını gördüm. Geçtiğimiz günlerde kılıfın üzerine mürekkep geldiği için çıkarıp silmek istedim. Bataryanın şiştiğini ve arka kapağın bombeleştiğini gördüm. Ekranım curve hale gelmiş resmen. Bu durumu geç farketmek ve/veya kontrol etmek benim hatam elbette ancak çıktığı dönemin en iyi ve güçlü amiral gemilerinden biri olan ve kendi markasının da en iyisi olan telefon modelinin 2 yıl içinde bu hale geliyor olması beni samsungdan oldukça soğuttu. Asla kullanmam dediğim apple için kafamda sinyaller oluşturmaya başladı. Yedek telefonum olmadığı ve telefona bağımlı bir işte çalıştığım için teknik servis aracılığıyla da sorunumu çözemeyeceğim. Bu yüzden lokal teknik cep dükkanlarına başvurmam gerekecek. Benimle aynı problemi yaşayan varsa yorumlarını ve desteklerini bekliyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-02-2026 02:08 PM in
Galaxy SMerhaba askaradagli99,
Konu hakkında, yetkili servis kontrolü gerekmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-02-2026 09:22 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-02-2026 10:27 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-02-2026 02:08 PM in
Galaxy SMerhaba askaradagli99,
Konu hakkında, yetkili servis kontrolü gerekmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport
Teşekkürler.
MOD