Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra batarya şişmesi ve telefonun hızlı şarj tüketip kendini kapatması

(Topic created on: 02-02-2026 09:15 AM)
207 Views
askaradagli99
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 U telefonum yaklaşık 2 yıl 3 aylık. Son 1 aydır anlamda hızlı şarj tüketimi, (her şeyin kapalı ve tasarruf modunun açık olduğu durumda dahi) ve birkaç kez telefonun daha %25-30 seviyelerindeyken bir anda %5 civarlarına düşüp kendini kapattığını ve kapatmadan önce tüm fonksiyonların muazzam şekilde yavaşladığını gördüm. Geçtiğimiz günlerde kılıfın üzerine mürekkep geldiği için çıkarıp silmek istedim. Bataryanın şiştiğini ve arka kapağın bombeleştiğini gördüm. Ekranım curve hale gelmiş resmen. Bu durumu geç farketmek ve/veya kontrol etmek benim hatam elbette ancak çıktığı dönemin en iyi ve güçlü amiral gemilerinden biri olan ve kendi markasının da en iyisi olan telefon modelinin 2 yıl içinde bu hale geliyor olması beni samsungdan oldukça soğuttu. Asla kullanmam dediğim apple için kafamda sinyaller oluşturmaya başladı. Yedek telefonum olmadığı ve telefona bağımlı bir işte çalıştığım için teknik servis aracılığıyla da sorunumu çözemeyeceğim. Bu yüzden lokal teknik cep dükkanlarına başvurmam gerekecek. Benimle aynı problemi yaşayan varsa yorumlarını ve desteklerini bekliyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba askaradagli99,

Konu hakkında, yetkili servis kontrolü gerekmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
RockerÇocuk
Active Level 9
Galaxy S
Kanka Güncellemeler Berbat Etti Bendede S23 Ultra Var Batarya Sağlığı 74e Düştü Yani Ama Şişme Yok Şarjım 6 7 Saat Gidiyor Aktif Kullanımda Ama Yayın Telefonu Olarak Kullanıyorum S25 Ultrada Var Onuda S26 Ultra Çıkınca Değişicem Çünkü Kalemle Foto Çekmeyi Seviyorum S25 Ultrada Bu Özellikle Yok
Abdullah033
Active Level 9
Galaxy S
Benim cihazım 2 senelik pil 99 hala neyin kafasını yaşıyorsunuz aceba ekran çözünürlüğü düşür bakalım bi
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba askaradagli99,

Konu hakkında, yetkili servis kontrolü gerekmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes