Original topic:

S23 ultra amoled yanığı?

(Topic created on: 04-05-2025 09:22 AM)
332 Views
Coffyz
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s23 ultrada navigasyon çubuğu yerine tuşları kullansak zamanla ekranda gölgelenme olur mu ? 

10 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Böyle şeyleri kafanıza takmayın. İstediğiniz gibi kullanın😊
Galaxy S
Hayır olmaz çünkü dediğiniz gibi ekranınız amoled se yanık yapmaz
O yanığın ismi oled yanığı ve sadece ucuz oled ekranlarda oluyor (elma gibi sadece oled kullanan firmaların telefonlarında bulunur)
Amoled dediğimiz şey oled ekranla aynıdır tek farkı ekranda yanık olmasın diye altına ekstra bir panel dizilir ve bununla birlikte ekranın ismi oled den amoled e döner ama maliyet olarak amoled oled den çok daha pahalıdır
BerkeS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Dynamic amoled ekranlarda bu sorun ortadan kaldırıldı rahat rahat kullanabilirsiniz
0 Likes
Burchina
Expert Level 5
Galaxy S
Navigasyondada az birşey oluyor ama diğeri daha fazla oluyor..ama godlock üzerinden navigasyon çubuğunu rengini grim si gibi birşey veya koyu bir reng yaparsanız en aza iniyor ben öyle kullanıyorum 2 buçuk yıldız şu an hiç birşey yok
0 Likes
Burchina
Expert Level 5
Galaxy S
Şu renk bendeki.. aşırı parlak beyazda maalesef az da olsa yine oluyor.1743839225472.jpg
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
O sizin kullanımınıza bağlı. Eğerki 10dakikada bir ekranı aç kapa yapsanız bile ekran yanığı yaşamazsınız.
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Dynamic amoled ekranlarda yanıklar daha az oluyor fakat yine olma ihtimali var. Komple kapatmanızı öneriyorum. Kaydırma kontrollerindeki barıda kapatın tam ekran kullanabilirsiniz bu şekilde.
0 Likes
Coffyz
Active Level 6
Galaxy S
Bari nasil kaparicaz
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Good Lock kullanıyor musunuz?
0 Likes