cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra Son güncelleme sonra problemler başladı

(Topic created on: 03-27-2025 01:07 AM)
320 Views
DrTekno
Active Level 6
Options
Galaxy S

S23 ultra son guncelleme sonrası batarya kullanım süresi ciddi oranda yarı yarı yarıya indi 7 saat ekran süresi alırken bu süre 3.5 saate düştü.

Ayrıca Kameranın orası neden sürekli yüz tanıma yapar gibi yanıyor 

Videoda mause la gösterdim 

image

6.1 Mart guncellemesinden sonraki %80 den bu yana kullanım diğer resimde de 
5.1 %85 den ekran süresi aradaki **bleep** aşikar kullanım seneryolari aynı bu arada
image

15 Comments
MKarahan_
Active Level 5
Galaxy S
Evet bugün ben de aynı şeyi farkettim. Normalden iki kat fazla tüketmiş bataryayı.
0 Likes
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Eskitme politikasına devam zamsung bundan sonraki tercih edeceğim marka Android kanadında asla sen olmayacaksın eminim benle aynı görüşte olan çok kişi var güya iyileştirme veriyor sonra şarj yarı yarıya düşüyor kullanım seneryon değişmiş diyor çıkıyor biri abi 1 günde değişen tek şey telefona gelen güncelleme bunu itiraf edin artık planlı eskitlmme yapıyorsunuz
0 Likes
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Tamam dostum git apple al ne diyelim
0 Likes
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Bak kardeşim ben bi markanın yandaşı değilim S2 den beri Samsung kullanırım hatta diğer telefonum da Samsung m51 şimdi sana ekran açık güncellemediğim telefonun kullanım süresini atacağım bide güncelleyenlere sor bakalım bu süreyi alabiliyorlar mı sorun bu yani anladın mı 1743029357161.jpg
0 Likes
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Güncellemeler ilk geldiğinde optimizasyon ve batarya sorunu olabiliyor dostum ikinci güncellemede düzeliyor her güncelleme dört dörtlük gelmiyor eskitme diyorsunuz apple mı bu? Her güncelleme mükkemelmiş gibi yorum yapıyorsunuz One Ui 7 gelsin veyahut başka bir update gelsin o zaman düzelmez ise konuşuruz.
0 Likes
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Ben düzelmediği ispatlarım sen düzeltiğini ispatlayabilir misin ki bu kadar savunmacı konuşuyorsun konumuz Apple da değil ayrıca burada adaletli ve delilli eleştiri yapıyorum elinde hiç bir kullanım detayı resmi yok belge yok boş boş konuşup muhalefetlik yapıyorsun.
0 Likes
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Cihazlarımız aynı bile değil düzelmediğini nasıl ispatlayacaksın daha önceki güncellemeleri yaptığında sorun yok ama **bleep** var öyle mi kolpanın dik alası bu yaptığın diğer güncellemeyi ve One Ui 7 yi bekle eğer o zaman düzelmez ise kabul edeceğim ha düzelirse o zaman görüşürüz
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Seyrek şimdi gevşek
0 Likes
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Nasıl yani?
0 Likes