cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra 60 hz düşüyor

(Topic created on: 08-13-2024 11:46 PM)
260 Views
yusuferen7
Active Level 1
Options
Galaxy S
Telefonum son model s23 ultra 120 hz de kullanmak istiyorum ayarlardan açık ama menü ve oyunlarda 60 hz çalışıyor sabahtan beri düzeltmeye çalışıyorum ama tırt yok bıktım bu samsungların sorunlarından 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Good guardians ve thermal guardian I apk indirin. Good guardians uygulamasına girip oradan thermal guardianı seçin, Additional settingi seçip oradaki herşeyi devreden çıkarın kapatın. Bir de böyle deneyiniz

View solution in context

12 Comments
Solution
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Good guardians ve thermal guardian I apk indirin. Good guardians uygulamasına girip oradan thermal guardianı seçin, Additional settingi seçip oradaki herşeyi devreden çıkarın kapatın. Bir de böyle deneyiniz
yusuferen7
Active Level 1
Galaxy S
Sen harbiden kral adamsın hemen oldu
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Önemli değil , çözüm olarak işaretleriniz sevinirim
0 Likes
SahinRocker
Active Level 3
Galaxy S
Valla Kanka Bende Sorun Yok Nereden Baktın Ayarlardan 120 hz Olup Telefonun 60hz Çalıştığını Son Güncellemeyi Yaptınmı 🤘
0 Likes
yusuferen7
Active Level 1
Galaxy S
Evet son güncelleme telefon pil gücü modunda da değil ve ayarlardan 120 hz ayarladığım halde böyle
SahinRocker
Active Level 3
Galaxy S
Valla Ben Oyun Oynamıyorum Sosyal Medya İçin Kullanıyorum Kamera Ve Performans Olarak İyi Ama Oyunlarda 120hz Oluyormu Olmuyormu Ona Bakamıyorum Güvenlik Güncellemesini Bende Yaptım Ama Yakında Samsung S23 Ultra Ve S24 Ultra İçin One Ui 6.1.1 Gelecek Merak Etme Bro Rahatlatacaklar Telefonları İnanıyorum Bende Şimdi Güncelledim Güvenlik Güncellemesiyle Umarım Pişmanlık Duymam 🤘🤘
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Hocam düşsün işte gerektiği zaman 120hz kullanıypr zaten pil tasarrufu amaçlı. Zaten arkadaş çözümü sunmuş ama bence kapatmaya gerek yoktu dokunduğun an 120hz yapmıyor mu?
0 Likes
yusuferen7
Active Level 1
Galaxy S
Hayır işte oyun seven birisiyim 120 fpsten birden bire 60 a düştü
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Oyun oynarken düşmemesi lazım. En azından s24 serisinde öyle Neyse sorun çözüldü en azından
0 Likes