cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra 2 aylık uzatma

(Topic created on: 08-03-2024 11:48 AM)
333 Views
thraciannn
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba dostlar 12 ağustosta yurt dışı telefonum kapancak telefon one uı 6.1 güncelleme aldığı için şu an için server kaydı yapılamadı. S24 için server açılınca uzatma yapabiliriz dendi bu şartlarda 2 aylık uzatma yapılabilir mi bu uzatma işlemi nasıl yapılıyor one ui sürümüyle ilgisi var mı uzatmanın bilgilendirirseniz sevinirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
hakanbey
Active Level 3
Galaxy S
yurt dışında yaşayan bir tc vatandaşı yurda girmiş ise onun e devlet şifresi ile girip 2 ay uzatabilirsin

View solution in context

8 Comments
hakanbey
Active Level 3
Galaxy S
server kaydı yapılırsa bu süreli olmaz sürekli olur 2 aylık diye bile yok
0 Likes
thraciannn
Active Level 6
Galaxy S
Evet öle de şu an server kaydı yapılamıyor 2 ay süre uzatırız dedi telefoncu nasıl yapılıyor bilmediğim için buraya yazdım
0 Likes
Solution
hakanbey
Active Level 3
Galaxy S
yurt dışında yaşayan bir tc vatandaşı yurda girmiş ise onun e devlet şifresi ile girip 2 ay uzatabilirsin
thraciannn
Active Level 6
Galaxy S
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Süreli uzatmalar ne kadar doğru bilinmiyor deneyen bir kişi bile görmedim daha
0 Likes
thraciannn
Active Level 6
Galaxy S
Bilmiyorum bende telefoncu olmadı 2 aylık uzatırız dedi
0 Likes
hakanbey
Active Level 3
Galaxy S
ben yaptım telefon 1 güne yakın kapalı kaldı ama açıldı şu an kullanıyorum btk dan da mesaj geldi 60 gün daha açık diye
0 Likes
Muhammetvader
Active Level 2
Galaxy S
Knka uzatma ilr uğraşacağına mobil wifi al birtanr zyxel lte 2566. telekomdan da100 gb İnternet al kendine 300 tl aylık 100 gb data diye. Telefonu uçak modında wifi aramayı açık şekilde kullan ömür boyu kayıt vs uğraşma hiç.