cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra şarj sorunu

(Topic created on: 08-18-2024 08:26 PM)
355 Views
Mmtpk
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

12 gündür yeni aldığım cihazın bu kadar hızlı bitmesi gercekten şaşırtıcı .

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Mmtpk,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihaz bakımından bakmak daha doğru olur
0 Likes
Mmtpk
Active Level 3
Galaxy S
Aynısı zaten anlamadim gitti xioami kötülüyordum yakında geri geçerim büyük ihtimalle
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Normalde S23 Ultranın Bataryası Başarılıdır 1 2 Hafta Alışma Süreci Var Telefonun Ondan Sonra İyileşiyor Telefonun Bataryası Biraz Daha Bekleyin Derim
Onur7934
Active Level 6
Galaxy S
Şarjda sıkıntı yok kardeş telefon kullanım alışkanlıklarını öğreniyor. Bende S23 Ultra kullanıyorum.
Mmtpk
Active Level 3
Galaxy S
Bence bir **bleep** olacağını sanmıyorum 1 ayda beklesem aynı durum oluşacağını düşünüyorum şarj çok kötü benim için 2 saat şarj ediyorsun 5 saat bile ekran süresi alamıyorsun 20 dakika ile 14 saat ekran süresi aldığımı biliyorum sencede burda bir absürtlük yok mu?
0 Likes
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Dostum dediklerine katılıyorum. Samsung Yapay Zeka güncellemesiyle S23 serisinin pil performansını rezil etti. Hiçbir kullanım alışkanlığını öğrenme vesaire alakası yok. İyileştirme güncellemesi göndermedikleri sürece düzelmeyecek.
0 Likes
klingon
Active Level 5
Galaxy S
6.1 güncellemesi S23 serisine ısınma sorunu ekledi. Zaten yaz ayları sıcak olduğu için cihazlar normal kullanımda bile çok ısınıyor. Cihazların bu kadar ısınması da pil performansını aşırı derecede olumsuz etkiliyor.
0 Likes
Mmtpk
Active Level 3
Galaxy S
Yok cidden gerçekten baydı artık 4 saat bile ekran süresi alamıyorsun insan kendine soruyo neden bu kadar para verdim diye saçmalık ben eski cihaza geri geçerim yordu aldığım günden bu yana
0 Likes
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Ben de S23 kullanıyorum. Ocak ayında almıştım. 28 Mart'ta 6.1 güncellemesi gelene kadar ısınma olmadan ve pil konusunda sorun yaşamadan kullanıyordum. Ne zaman 6.1 güncellemesi geldi o zaman pil performansı %30'a yakın düşüş yaşadı. Bu durum kesinlikle kabul edilemez. Forumlardaki arkadaşlar iyileştirme güncellemesi yayınlanacak diyor, 5 aydır Samsung'dan tık yok. Ben bu cihaza 30 bin lirayı 5 ay boyunca 4-5 saat ekran süresi almak için vermedim.
0 Likes