cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra şarj durumi

(Topic created on: 11-02-2024 09:36 PM)
189 Views
Resocuk
Active Level 3
Options
Galaxy S
Arkadaşlar ampere uygulaması doğru mu gosteriyor bilemiyorum ama telefonum 45w degerinde mi şarj oluyor bu bilgilere göre?
image

11 Comments
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Hayır. Şu anda 10 wattın bile altında, süper hızlı şarjı aç belki kapalı
0 Likes
Yavuz_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bu programlar sağlıklı bir bilgi vermiyor maalesef. Ya duvara takılan wattmetre alacaksın yada watt göstergeli kablo alacaksın.
0 Likes
NochEz
Active Level 1
Galaxy S
ampere uygulaması anakarta gelen akımı yaklaşık olarak göstermekle birlikte çoğu bilgiyi bize sunmasıyla bilinen güvenilir bir uygulamadır.
sorunu cevaplıcak olursak telefonun 12.5 W ile şarj olmakta, öncelikle ayarlardan hızlı şarj özelliğinin açık olup olmadığına baksan iyi olur. Halen daha aynı devam ediyorsa kablon ya da adaltörün 45W şarjı desteklemiyor olabilir.
0 Likes
Resocuk
Active Level 3
Galaxy S
Hızlı şarj açık. Hatta süper hizli şarj ike şarj olduğunu gösteriyor
0 Likes
NochEz
Active Level 1
Galaxy S
ilk taktığında ekranda mavi sembol cikiyorsa süper hızlı şarj, yeşil ışık çıkıyorsa hızlı şarj olduğunu gösterir.
Eğer ki mavi sembol yani süper hızlı şarj ediyorsa endişelenmene gerek yok. 1 dakika ya da 1 dakika 10 saniyede 1 pil artıyorsa zaten super hizli sarjdir hocam dert etmene gerek yok
0 Likes
Resocuk
Active Level 3
Galaxy S
Süper hızlı ediyor gösteriyor. Karar veremedim. Kuzenimin anker marka sarj aletiyle sarj etmiştim bir ara. 6bin mah falan çıkıyordu amperede. Ama daha sonra düşüyordu diye hatırlıyorum
0 Likes
NochEz
Active Level 1
Galaxy S
anladım anladım. istiyorsanız en yakın teknoloji mağazasına gidip test edebilirsiniz adaptörunüzü, en mantiklisi o duruyor. birde adaptör bilgilerini paylasir misin
0 Likes
Resocuk
Active Level 3
Galaxy S
Orjinal olması lazım. Ama bunu nereden almistim abimden mi kalmisti hatirlamiyorum nereden geldigini .d.d20241102_213235_1000067157_1730572359.jpg
0 Likes
NochEz
Active Level 1
Galaxy S
adaptör 45W desteği sunuyor size. kablo ile ilgili olabilir diyeceğim o da 100W desteği sağlıyor. başka bir şarj adaptörü ve kablosu ile denersen sorunu cok daha rahat cozersin
0 Likes