cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra şarj dolma süresi

(Topic created on: 11-19-2024 03:57 AM)
163 Views
asill
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl 3 aydır s23 ultra kullanıyorum. Orjinal 25W ve 45W şarj cihazlarım var ben 2 şarj aletinde de aynı sürede dolum yapmaktayım telefon hiç kullanılmadığı ve ekran kapalıyken 1 saat de şarj oluyor. Müzik felan dinlerken şarj'a taktığım da bu süre 1 saat 20 dakika'ları buluyor. S23 ultra kullananlar da bu sorunları yaşıyor mu? sadece benim cihaz da mı problem var

5 Comments
EnesTahir23
Active Level 5
Galaxy S
Zaten sandığın kadar **bleep** yok aralarında.Aşağı yukarı 10 15 dk oynatıyor telefonda ama bende tab s9 plus ta var onda 40 45 dk ye kadar oynatıyor.sorun sende değil %70 den sonra ikiside asagi yukari ayni hizlara düşüyor zaten .kısa bir aralıkta **bleep** açılıyor oda çok etki etmiyor.
medemen
Active Level 8
Galaxy S
Bu ayarlardan biri açık mı1731992504446.jpg
0 Likes
asill
Active Level 2
Galaxy S
Evet temel seçili bende
0 Likes
medemen
Active Level 8
Galaxy S
Ayarı tamamen kapatıp bir süre öyle deneyin.
0 Likes
Arya-2024
Active Level 3
Galaxy S
Telefon kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorsan aynı sürede dolum yaparsın. Çıkan kablo 3 Amperlik. 45 wattlık şarj aletini kullanacaksanız 5 Amperlik ayrıca kablo almanız gerekiyor. 25 wattlık şarj aleti (3 Amperlik kablo ile)Süper Hızlı Şarjı destekler. 45 wattlık şarj aleti (5 Amperlik kablo ile) Süper Hızlı Şarj 2.0 destekler.
0 Likes