cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23'ten S24 ultra'ya geçilir mi?

(Topic created on: 05-19-2023 07:41 PM)
ERRORR
Expert Level 1
Options
Galaxy S

S23 ultra almadığım için pişmanlığımı bu şekilde telafi etmeyi düşünüyorum.

Sizce gereksiz mi olur , yoksa güncelleme desteğinin bitmesini bekleyip S27 ultra'ya mı geçeyim.( inşallah tabi) 

image

17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S27 ultra mı 😂 ooo ben o zaman sabredemezdim direkt S24 ultra alırdım ama bizim misafir de gelen S23 ultra gördüm gerçekten çok güzel telefon fotoğraf da çok güzel çekiyor denedim
ERRORR
Expert Level 1
Galaxy S
Misafir kaca almis? S23 serisi 4-5 sene rahat kullanılabilir. Ben su anda s23'ten memnunum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilmiyorum ki ama Türkiye de almadı o almanya da aldı
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera diyafram değiştirme olayı ve telefoto lensi değişirse S24 ultraya geçmeye değer
ERRORR
Expert Level 1
Galaxy S
Hem onlar hem de sd 8 gen 3 core mimarisi degisecekmis. Islemci acisindan da güzel olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Amiral gemisi telefonlar çok aşırı derecede pahalılar bunları aldığınız zaman en az parasının hakkını çıkartması için 5 veya 6 yıl boyunca hiç telefon değiştirmeden kullanmanız lazım Ayrıca kullandığınız cihaz bozulmadığı sürece yeni bir ürüne geçmek çok aşırı derecede mantıklı bir şey değil.
ERRORR
Expert Level 1
Galaxy S
Haklisin, her yil degistirmek gibi bir lüksüm yok aslinda ama ultra almadigim icin tereddutte kaldim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ahmed benim demek istediğim aynısını dedin valla ama haklısın sende aşırı pahalı evet ama insan yeni çıkan telefon alası geliyor o yüzden pahalı diye alamıyoruz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ama ben para biriktirip elimdeki cihaz satıp iphone 13 alırdım