Original topic:

S23'ten S24'e

(Topic created on: 04-20-2024 09:14 PM)
1034 Views
CanAcar
Active Level 9
Options
Galaxy S
S23'ümü verip S24'le takaslamayı düşünüyorum geçiş yapılır mı?
shadow764
Active Level 7
Galaxy S
Yapabilirsin bende aynısını yaptım
0 Likes
CanAcar
Active Level 9
Galaxy S
23 to 24 şeklinde mi yaptınız? memnun musunuz? karşılaştırma yapabilir misiniz ikisini?
0 Likes
shadow764
Active Level 7
Galaxy S
Aynı cihazlar hemen hemen birbirlerine yakın telefonlar şuanda s23 arkadaşlarında dediği gibi daha stabil bir durumda s24 daha yeni çıktığından optimizasyon sorunları falan var ancak zamanla s24 te ki problemlerde giderilecektir ben memnunum şuan telefonumdan
CanAcar
Active Level 9
Galaxy S
memnun olmama gibi bir durum zaten olamaz o kadar parayı boşa vermediniz 😅 şaka bir yana, kıyaslandığında evet haklısınız zamanla düzelecek. ben yine de S25'i beklemeyi düşündüm.
shadow764
Active Level 7
Galaxy S
Mantıklı bir düşünce
DarkOrbit
Active Level 8
Galaxy S
S25i beklemenizi öneririm çünkü aralarında pek f.a.r.k yok hatta s23 daha iyi kompakt olması ve snapdragon daha performanslı s25 exynos olur büyük ihtimalle ama daha güçlü işlemci koyarlar yine de karar sizin
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
S23 ile yapacağın tüm şeyler s24te var, extra hiç birşey yok..

S25 rekor satış yapacaktır, söylentilere baktığımda herkesin beklentisi s25 için çok iyi fakat ön satışta olan cihazların çoğu hatalı çıkıyor, alacaksan hemen almaya çalışma..
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Şöyle birşey var extra özellikler var mı var, onlarda biraz gereksiz kalıyor.. misal; AOD arkaplanı, konuma göre canli hava durumu arkaplanı.. v.s.
heyo321
Active Level 4
Galaxy S
S24 kamera rezalet . Exynostan snapdragnona geçince ben neden exynos kullandım dedim .
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy S
Geçeceksen s24 plusa geç s24le s23ün arasında çok **bleep** yok pil kapasitesi de küçük 2sininde