cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ten Iphone 15 pro ya geçtim ama…

(Topic created on: 07-10-2024 02:12 PM)
1038 Views
GökTürk_S25ULTRA
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, s23 cihazımı satıp(keşke satmasaymışım kullanmaya devam etseymişim hata ettik) yerine 15 pro aldım, 1 aya yakın kullanıyorum.  İlk zamanlar biraz afalladım, iOS a geçmekle hata mı ettim diye, çünkü androidin bize sundukları şey ios tan kat kat fazla, 10 yıldır android ve Samsung kullandığım için ilk kez iOS kullanıyorum, bilemiyorum alışabilirmiyim, bir yandan yeniden Samsung a geçmeyi düşünüyor gibiyim. Şunu söyleyim Iphone bir hücre gibi kapalı oda gibi  size sundukları şeyler çok kısıtlı, yani ios bana hiç kullanışlı gelmedi, ya tamam ıphone kamera vs bazı şeyleri güzel de ama cihaz kullanışlı olmadıktan sonra neye yarasın, vallahi Samsung ıphone den kat kat iyi bana göre, en kısa sürede Samsung a geçmeyi düşünüyorum…

Galaxy S
Hocam stabilize hariç size katılıyorum ama stabilize son zamanlarda çok ama çok kötü foruma bakarsanız pil konusunda herkes sorun yaşıyor onun harici kamera işlemci vs size katılıyorum
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Hocam zaten düz S23'ün rakibi 14 Pro. Arkadaş bir seri yukarı atlayıp Apple'a geçmiş. S23 Ultra'nın rakibi yok Apple tarafında. 15 Pro ile S24 Plus denk diyebilirsin en fazla.
0 Likes
Galaxy S
Doğru
0 Likes
Ahmetyesil
Active Level 1
Galaxy S
İPhone 15 pro ile kronik sorunları olan şarj problemi yaşayan S23 ü kıyaslaman komik kanka :)tabiki de tekrar S23 e geçip pişman olabilirsin tercih senin
Galaxy S

Ben s23 ten gayet memnundum hiç bir kronik sorunlada karşılaşmadım.

0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Kronik sorun yok ki. sen sorun yaşadığın için, herkeste sorun yaşayacak diye bir durum yok
Ahmetyesil
Active Level 1
Galaxy S
Google a S23 ya da samsung şebeke kronik sorun yaz sadece oku sayısız şikayet ve forumlardaki çaresiz insanları
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Ohoo öyle bakarsak zaten her marka sorunlu oluyor ne anladık o işten.

Mesela note 7 patlaması kronik bir sorun ama bu sorunu yaşayan sayısı çok değil. Üretim sorunu v.b olabilir
0 Likes
Ahmetyesil
Active Level 1
Galaxy S
2 tane A32 de yaşadım şebeke sorununu şimdi 23 te yaşıyorum bi kere Samsung adam akıllı malının arkasında dursa milletten garantiye cihazları toplayıp 1 hafta sonra hiç birşey yapmadan geri vermez. Sonuç çaresizlik sorun devam ediyor ama çözüm yok garantiye gide gele eskiyor cihazlar.
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Bak o konuda evet haklısın garanti pek iş yapmıyor. Yetersiz o konuda Apple daha başarılı

A32yi bilmem cevremdede kullanan görmedim ama şebeke sorunu **bleep** yaşlanan bir sorun değil.