cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ten Iphone 15 pro ya geçtim ama…

(Topic created on: 07-10-2024 02:12 PM)
659 Views
GökTürk_S23
Active Level 10
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, s23 cihazımı satıp(keşke satmasaymışım kullanmaya devam etseymişim hata ettik) yerine 15 pro aldım, 1 aya yakın kullanıyorum.  İlk zamanlar biraz afalladım, iOS a geçmekle hata mı ettim diye, çünkü androidin bize sundukları şey ios tan kat kat fazla, 10 yıldır android ve Samsung kullandığım için ilk kez iOS kullanıyorum, bilemiyorum alışabilirmiyim, bir yandan yeniden Samsung a geçmeyi düşünüyor gibiyim. Şunu söyleyim Iphone bir hücre gibi kapalı oda gibi  size sundukları şeyler çok kısıtlı, yani ios bana hiç kullanışlı gelmedi, ya tamam ıphone kamera vs bazı şeyleri güzel de ama cihaz kullanışlı olmadıktan sonra neye yarasın, vallahi Samsung ıphone den kat kat iyi bana göre, en kısa sürede Samsung a geçmeyi düşünüyorum…

40 Comments
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
15 pro almışsın tabikide hata etmedin
Galaxy S
Hayır etmiş Apple almış
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihazla ilgili sorunu yok büyük ihtimallen işletim sistemi ile alakalı
Galaxy S
Sorun da o zaten Apple dediğimiz markanın tek artısı işletim sistemi o da optimizasyonda onun harici tırt
GökTürk_S23
Active Level 10
Galaxy S

Aynen öyle 

Galaxy S
Yaaani hocam çok radikal bir değişim olmuş s23 nereye 15 pro nereye 2 katından fazla fiyat farkı var s23 ultra alsaydınız (s24 ultra rezalet) bence hiç bir sorununuz kalmazdı
GökTürk_S23
Active Level 10
Galaxy S

Merak ettim geçtim alışırsam kullanırım alışamazsam yeniden Samsung a dönüş olur.

0 Likes
Galaxy S
Ya hocam alışırsınız da Apple gerçekten optimizasyon harici değmez kamera olarak s23ultra bence çok daha iyi ve ben samsungu optimizasyonda gerçekten rezalet buluyorum yani ama oneui da geri kalan diğer özellikler tabletle uyumlu ekran yansıtma, samsung dex kalan diğerleri olsun bence alınmaya değer kılıyor
GökTürk_S23
Active Level 10
Galaxy S

Samsung artık kendini aştı kardeşim, hem kamera hem işlemci hem stabilize açısından, ben yakında takip ediyorum Samsung u dediğim gibi 10 senedir Samsung kullanıyorum, farklı farklı cihazları elimden geçti, yani o zamandan bu zamana Samsung çok iyi ilerledi hatta ilerliyorda

0 Likes