Original topic:

S23 telefondan S4plus'a geçmek.

(Topic created on: 10-07-2025 04:47 PM)
184 Views
Erhan507
Active Level 1
Options
Galaxy S
Öncelikle merhaba 2.5 senedir s23 kullanıyorum Allah var çok memnunum telefondan hiç üzmedi beni. Dün telefonu düşürdüm ve ekranı kırıldı gerek telefonun 2.5 senedir yıpranma durumunu gerekse ekran değişimi için istenilen 8000 tl parayı vermek mantıklı gelmediği için yeni telefon almaya karar verdim. S24 plus modelini düşünüyorum benim için önemli olan ekranın görüntü kalitesi ve s24 plus'un ekranı Quad hd yüksek çözünürlüklü. Kullanan arkadaşlara sorum exynos işlemci önceden çok ısınan ışırı pil tüketen bir işlemciydi şuan öylemi? Kafama takılan tek soru exynos 2400 işlemci.

10 Comments
aslans25ultra
Active Level 6
Galaxy S
Tekefınfan ne demek
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
"Telefondan" demek istemiş sanırım
Erhan507
Active Level 1
Galaxy S
Telefon yazdım yanlış olmuş kaldk ki düzelttim ama yinede yanlış yayınlanmış.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
S23 sorunlu ama 1-2 yıl sonra da s24+ sorunlar çıkarmaya başkayacak muhtemelen. Kasma donma olarak değil ama pil ve ısınma problemleri çıkabiliyor. Forumda bu sıralar en çok şikayet alan cihazlar arasında. Tavsiyem daha yeni bir Samsung almanız yada başka marka bakmanız
Erhan507
Active Level 1
Galaxy S
S25 hem ekran çözünürlüğü düşük hemde aşırı pahalı. Yıllardır Samsung kullanıyorum başka telefon kullandığımda garipsiyorum. 😂
007aliinan
Active Level 4
Galaxy S
Bu s23 nesi sorunlu ben 3 aydır kullanıyorum, Allaha şükür ilk zaman isiniyordu sonra oda düzeldi, başka bir sorunuyla karşılaşmadım gayet hızlı iyi bir tel
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
S25 tavsiye ederim ekranı küçük olduğu için piksel yoğunluğu fazla bu sebeple kaliteli ve net bir ekranı var exynos işlemciler biraz kumar işi
0 Likes
Galaxy S
Ben s24+ kullanıyorum yaklaşık bir yıldır, ne one ui 6da, ne 7de, ne de 8de bir sıkıntı yaşamadım. Genel olarak memnunum ama cihaz fazla büyük geliyor bana. Yenisini alacak olsam küçük model alırım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S25'e çıkmayı deneyin
0 Likes