cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 tavsiye

(Topic created on: 05-10-2023 03:25 PM)
hudo_S23U
Active Level 6
Options
Galaxy S

Uzın süredir buradan uzaktım S22Ultra cihazımdan memnun olmayıp elmaya geçiş yaptım 14p ve 14 pmx sonrası şuan S23e geçiş yaptım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gayet güzel bir cihaz olmuş ısınma, pil sorunları gibi durumlar yeni işlemcisi ile çözülmüş. Şuan tek sorun bence gece fotoğraf çekiminde işleme ve düzenleme sonrasında çamur gibi bir fotoğraf yaratması umarım güncellemeyle çözülür. İdeal boyut kavisli ekran yok performans canavarı olmuş ilk defa memnun kaldım lütfen bozmayın bu cihazları. Tavsiye eder teşekkürler ederim SAMSUNG.

11 Comments
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
Ne kadar yaparsa yapsınlar video ve portre konusunda iphoneye yetişemiyorlar ama ekran konusundada samsungla iphone arasında uçurum var
0 Likes
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Tabiki her markanın artı ve eksileri olacaktır buda ihtiyaç ve kullanım durumuna göre o markaya yönlendiriyor kullanıcıyı
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
Ama samsungun çok sağlam bi optimizasyona ihtiyacı var. Güzel.bi optimizasyonla coğu rakiplerini geride bırakır
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Android devi olarak şuanki piyasaya hakim olan samsung tartışılmaz bence müşteri memnuniyetini daha çok ön planda tutmalı geri dönüşleri değerlendirme vs gibi iyileştirilmesi gereken hususlar var elbette.
Apple eskisi gibi değil artık tonla para veriyoruz ama buglar dan geçilmiyor ayrıca yenilikçi bir anlayışı benimseyemediler
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
Katılıyorum bu konuda iphone 11 serisine kadar güzeldi sonra özgünlünü bozdu ve gereksiz pahalı olmaya başladi
Galaxykerem
Active Level 6
Galaxy S
Samsung s22 ultra da ne gibi memnunsuzluklarınız oldu
0 Likes
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Şarj ,ısınma ve ebat yönünden sorunlarım vardı ozamanlar
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
En çokta nfc ile ödemeyi özlemişim 😃
Galaxykerem
Active Level 6
Galaxy S
Harbiden ya bende samsung iPhone sonra tekrar samsung a geçtim nfc bi başka be 😂😂