cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 takas

(Topic created on: 07-28-2024 01:30 PM)
618 Views
nonamee_s23
Active Level 9
Options
Galaxy S

S23 e değişim kampanya indirimiyle beraber 21 bin veriyolar. Iphone 15 pro 55 bin civarına denk geliyor. Sizce geçilir mi? Fikirleriniz nedir.

Resolved!
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Yani dediğim gibi kullanıp yorumlamak lazım
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Evet değeri düşmeden değişim kampanyasıyla versem iyi olir diye düşünüyorum. Ve apple ekosistem uyumluluğu ve yazılımsal açıdan hala androidden önde. Önce watch 7 çıkınca acaba watch 7 mi alsam diye düşündüm. Ama nedense samsung saat beni pek tatmin etmeyecek gibi. 1 sene sonra kasma donma olacak gibi geliyor. Bilmiyorum belki de fazla önyargilıyım ama ekosistem için apple daha mantıklı geliyor bana
Solution
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Bende geçilir. Kesinlikle s23 yeterli bile olsa gece çekimlerfr 15 pro baya farkeder özellikle video performansı

Samsung Watch 7 kasmaz önceki seriler kasıyor. Applede ise 8 nesil öncesi alma derim.

Kısaca maddiyat varsa geç
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Watch 7 neden kasmaz peki? Diğer modellerle arasındaki **bleep** nedir?
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
İşlemci farkı. Ve yeni nesil arayüz. Belki önceki 4 5 6 serisi yeni arayüz ile düzelir. Fakat 7 ile 6 classic karsılastırdım 7 asla kasmıyor youtube videosu falan açmama rağmen saat zorlanmadı. Benim 6 classic arayüzde zorlanıyor bazen
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Tamamdır bi bakacağım karar vercez artık😂ya watch 7 alıp samsungla devam ya da takasla tamamen farklı bi apple ekosistemi. Biraz zamana ihtiyacim var sanırım çünkü az para değil 😅
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Zaten watch 7 şu an 10 bin lira falan dimi kanka? Aplle watch 8 de 10 bin lira watch 9 13 bin lira civarı. Özellikle samsungun son modelleriyle birlikte bi fiyat farklılığı kalmadı diye düşünüyorum.. watch ultralar bile aynı fiyat 2 taraftada
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Fiyat farkı önemli değil zaten. 9 nesil rakibi watch 7
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Aralarında 3 bin liralık bi **bleep** var. Ekosistem olarak hangisinin başarılı olduğunu düşünüyosan onu kullanmak mantıklı. Samsungsa samsung apple'sa apple..
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Ekosistem artık sorun değil tamamen keyfe bağlı ikisi arasında **bleep** veya bunu suanda yaptım sunu **bleep** yapamadım yaşamadım apple w 8 ve 6classic kullandım
0 Likes