cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 takas

(Topic created on: 07-28-2024 01:30 PM)
604 Views
nonamee_s23
Active Level 9
Options
Galaxy S

S23 e değişim kampanya indirimiyle beraber 21 bin veriyolar. Iphone 15 pro 55 bin civarına denk geliyor. Sizce geçilir mi? Fikirleriniz nedir.

Resolved!
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Rica ederim. Kolaylıklar
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Kanka sen hz dışında cıkıyorsun o animasyon farklı hz farklı. Bide arkadaş sanırım deneyimlemiş 120hz iphone ki 60hz alışmak mümkün değil
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Stabilize ve akıcılık olmasa o animasyonlar öyle çalışmaz. Birde zaten sadece animasyonlar için demedim. O farkı en net animasyonlarda anlıyosun ama normal ekranını kaydırırken yada günlük kullanımda ben kendi adıma iddia ediyorum android tarafının en az 90 hz'ine bedel
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Genel hatlarıyla katılıyorum. Bu da günlük kullanımda o 60 hz'i hissetmemene yol açıyor işte. Çünkü ciddi anlamda çok akıcı
0 Likes
younesz
Expert Level 1
Galaxy S
60hz cihaz mi kaldı pro ve pro max dışında iphone alınmaz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
+1111111
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Kanka şu iphone'un özellikle en güncel olan modellerin 60 hz'ini uzun süreler bi kullanın sonra yine böyle diyecekseniz diyin. Ama kullanmadan diyosunuz ezbere oluyor yorum.. çünkü nasıl anlatıyım bilmiyorum ama androidde ki 60 hz ile çok büyük farkk var arada
0 Likes
younesz
Expert Level 1
Galaxy S
60hz kullansan tabi alışırsın 120hz kullandıktan sonra 60 a bi bak ozaman ben ne kullanıyordum yıllardır diyeceksin.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
60 hz'e alışmaktan bahsetmemişim kanka iyi bak. Ben zaten samsungun 120 hz'lik modelinden geçtim iphone'a. Yorumlarda bunu da söylemiştim ona da iyi bakmamışsın. Her iksini de uzun süreler kullanan biri olarak kullanıcı deneyimi aktarıyorum ben
0 Likes
younesz
Expert Level 1
Galaxy S
120hz androidden sonra 60hz iphone kullanan birçok kişi tam tersini söylüyor tabiki hız ve performans açısından iphone daha iyi görünebilir ama arayüzün 120 olması bana göre çok daha iyi. Demekki kişisel olabiliyor bu tercih