cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 s24

(Topic created on: 09-01-2024 11:22 AM)
76 Views
hadiddemir
Active Level 5
Options
Galaxy S

İyi günler Yeni telefon almayı düşünüyorum , S23 ve S24 arasında kaldım bu iki telefonu kullanan kullanıcılardan tavsiye ve telefon hakkında yorumlarını bekliyorum. 

13 Comments
Trugur
Active Level 3
Galaxy S
Bence vardır EPEY de karşılaştırma yapsan daha iyi . Bir de s24 daha güncel olduğunu varsayarsak bence daha iyi üründür
hgvn
Active Level 3
Galaxy S
S24 al 7 yıl güncelleme alacak
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Ben s23 ü tercih ederim, verimlilik konusunda s23 bir iki tık daha iyi, oyun oynuyorsun ikisi de oynatır ama s23 daha serin ve stabilize oynatır, sosyal medyada ikisi de aynı, kamera lensleri aynı zaten, batarya olarak 100 mah S24 önde ama sonuçlar öyle ahım şahım değil aralarında küçük farklar var, ikisi de zaten stereo hoparlör var ve güçlü sesleri var, bana kalırsa fazla para vermeye gerek yok s23 256 lığı al geç, birde bunlarda 128 ve 256 lıklarda ufs mevzusu var, 128 GB lerde ufs3.1, 256 larda ufs 4.0 var yani okuma hızı 256 lıklarda daha hızlı ona göre karar verebilirsin, fazla para vermeyim diyorsan s23 256 lık al geç, eğer güncel olsun diyorsan s24 al ama yazdığım şeyleri düşünerek almanı tavsiye ederim, tercih senin.
Galaxy S
S23 snap dragon yapay zeka gibi özelliklerde exnos 2400 ü geciyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yapay zeka s24 de daha iyi işlemcisi bir tık daha iyi s24 daha iyi s23 den
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Hayır **bleep** yok nerden uyduruyosun kardeşim, ikisininde yapay zeka mantığı aynı yani biri fazladan birşey yapmıyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Her işlemcinin yapay zeka performansı aynı değil
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Tamam bana farkını söyle şu şu işlemcide böyle bu işlemcide şöyle diye bir örnek ver, Hani ben **bleep** göremiyorum, babacan a12 kullanıyorsun s serisi kullansan anlarım da A serisini kullanıp buraya gelip yorum yapmasan iyi olur
0 Likes
Galaxy S
S23 gunde 2 defa şarja takardım
0 Likes