cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 rezalet pil performansı

(Topic created on: 06-07-2024 09:35 PM)
548 Views
Baytarez
Active Level 4
Options
Galaxy S
6.1den sonra pil berbat oldu , kaç aydır güncelleme ile düzelecek denilip duruyor , abi bukadar da kötü ekran süresi alan başka kimse varmı bilmiyorum 

image

Resolved!
15 Comments
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes
yasin29
Active Level 6
Galaxy S
Bunları yapacaksam neden gidip s23 aldım ekran yenileme hızını kapat diyor oldu o zaman 10 bin tl ye başka bir Samsung alırdım
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
6.1 gayet iyi hocam, senin cihazda bir sıkıntı var gibi, ben 7 saati çok rahat görüyorum, üstelik yüzde 30 şarj kalıyor biraz daha zorlasam 8 saati her türlü geçiyor. Ben gayet memnunum. Resimde ise clash royalı 4 saat civarı hep mobil veri den oynadım. Ona rağmen ekran süresi bu şekilde.1717837553396.jpg
0 Likes
Baytarez
Active Level 4
Galaxy S
Çok iyi ekran süresi almışsınız , güncellemeden sorna bazı cihazlarda iyileşme olurken benim gibi bazı kullanıcılar madur malesef , sorunun nerede olduğunu bilmiyorum , cihaz yeni pil sağlığım 100
yasin29
Active Level 6
Galaxy S
Benim böyle 6.1 den sonra gerçekten rezalet. Normal kullanımda 37 39 derece. Şarj olurken ayrı bi ısınıyor anlam veremedim. Bundan önceki sürümde çok rahat 8 saat üzeri ekran süresi alıyordum.1717843279923.jpg
0 Likes
AnılS23
Active Level 6
Galaxy S
-Adaptif pil tasarrufunu açık
-Adaptif pili açık
-Pürüzsüz hareket Adaptif
-Göz rahatlığı kalkanı Adaptif
-Ekran modu canlı
-Adaptif parlaklık açık
-Karanlık mod sürekli açık
-Ekstra karartma açık (yarıya kadar)
-Ekran zaman aşımı 1dk
-Always on display yeni bildirimler için göster olarak ayarlı
-Titreşim sadece arama ve bildirimler de açık diğerlerinde kapalı
-pil performans modu kapalı
.
Ben bu şekilde kullanıyorum. Ekran sürem ortalama 7 saat. İstersen 1 hafta yaptığım ayarlar gibi dene değiştirmeden optimize olacaktır. 1717846220290.jpg
0 Likes