cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 pil ve ısınma

(Topic created on: a month ago)
182 Views
berkmbey
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Bu şekilde performans alıyorum,eskiden tam şarjla 7 saat alıyordum hatta oyun girmediğim sadece sosyal medya da geçirdiğim zamanlar 9 saata dayanıyordu,şimdi ise 6 saate yaklaşınca şükür diyorum.Ve 20 25 dk sosyal medya ya girince 38 derecelerde dolaşıyor telefon bu nereye kadar olacak bilmiyorum.Ve s23 kullanıcıları cevap verirseniz sevinirim siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ve eskisi gibi alıyorsanız bunu nasıl koruduğunuzu merak ediyorum?
23 Comments
Galaxy S
Düz s23 ün buhar odası küçüktü zaten s23fe nin daha geniş buhar haznesi var
0 Likes
berkmbey
Active Level 4
Galaxy S
Evet zaten s23 fe boyut olarakta da daha büyük peki siz nasıl ekran süreleri alıyorsunuz s23fe de
0 Likes
Galaxy S
Çok zorlarsam 2 ci şarjımdan sonra max 10 saat alıyorum ama bende ne yalan söylim s23 ün boyutunu seviyorum küçük ve kompakt cihaz s23fe ile 2cm bir **bleep** var sadece
0 Likes
berkmbey
Active Level 4
Galaxy S
Bleep düzeltilecek diye biliyorum ve ben telefonumda bleep e hiç rastlamadım duymadım bende tek şarj ya 5 saat yada 6 saat a dayanıyor eskiden 7 saat alıyordu tek şarjla
Galaxy S
Hayırlısı yaa keşke düz s23 almak nasip olsaydı ama batarya 3900 mah çok zor yeter gibime geliyor s23fe de bile çok oyun oynarsam bile şarj yetiştiremediğim bile oluyor hem
berkmbey
Active Level 4
Galaxy S
3900 mah ı gen 2 işlemciyle ve ekran boyutu ile dengeliyor ama yazılım la Samsung telefonu geriye çekiyor yoksa çok rahat 1 günü çıkartacak hatta 20 30 şarj articak bir cihaz ama Samsung geriye atıyor aslında düz s23 serisine önem verse Apple in iphone 11 talebi gibi bir s23 talebi oluşabilir Samsung da ama Samsung bunu tercih etmiyor diyebilirim.
Galaxy S
Valla kendimi iyi biliyorum yetmezdi o ama şirket s23 ailesine önem verse daha iyi olacak
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Ondan değil. Geçen sene buz gibiydi telefon.
berkmbey
Active Level 4
Galaxy S
Evet ısınmadığı için de olabilir yüksek ekran süreleri almamız
0 Likes