cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 pil sorunu

(Topic created on: 10-03-2024 01:13 PM)
354 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S
Bu soruna dair kaç başlık açtım bilmiyorum ama gerçekten fazlasıyla yoruldum. Pil yüzdesine her baktığımda bir düşüş var. Bu telefonun bataryası hani iyiydi? 6.1.1 geldi iyice berbat oldu her şey. Anlamıyorum... 5 buçuk saati zor görüyorum. Ancak insanlar 8 saat falan diyor. Bunu da görsellerle ispatlıyor. Onların kullanım şekline bakıyorum, benimle hemen hemen aynı yoğunlukla kullanmışlar. Hiçbir kısıtlamanın olmadığını da söylüyorlar. Buna aylardır cevap bulamıyorum. Aynı telefon, aynı özellikler ama neden bende böyle oluyor?
29 Comments
Yavuz_S23
Active Level 10
Galaxy S
Enteresan bir durum. Bende konum sürekli açık, Bluetooth kulaklık ve saat sürekli bağlı olduğu halde 6 saat ortalama ekran süresi alıyorum.
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Galaxy S
Zaten telefonun bataryası 3900 mah o yüzden sarji az gider ama minimum 6 saat ekran suresi almanız lazım tüm özellikler açık bana kalırsa hiç uğraşmadan servise gidin
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Galaxy S
Bende eski telefonumda yaşadım aynı durumu serviste batarya değişimi yaptılar samsung a33te
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Pil sağlığım yüzde 97 ama kötü değil ki... sizde nasıldı?
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Galaxy S
Dostum ben oyun olarak ara sıra pubg oynuyorum pille flnda hiç bakmadım nerden bakıyoruz sağlığa söyle bende bakiyim
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Samsung müşteri hizmetlerine uzaktan bağlanılıp pil sağlığımın kontrol edilmesini istiyorum de. Onlar gün içinde arayıp smart tufors üzerinden uzaktan cihaza erişip bakıyorlar
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Galaxy S
Hee anladım müsait olduğumda bakarim ama telefonu alalı 1 yıl oldu yaklaşık pili yediğini düşündüğüm pupbg var oda ara sıra 1 2 saat ama ilk aldığım zaman 6 saat fln ekran suresi alıyordum 5 30 saati pubgydi ama şuan 7 7.30 saat 1 saat fln oyun oynuyorum şuan oyun oynamassam ise 8 saate kadar çıkıyor ortalama 7 30 ama
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Galaxy S
Dostum uzun lafın kısası cihazda en yoğun kullanımda pubg genshin impact fln oynarsan 5 30 6 saatin altına düşmez sıfırla falan derdim ama kac defa sıfırladım yazmışsın daha önce servise goturmediysen servise goturmeni tavsiye ederim pil sağlığından pek anlamam ama 97de yüksek gibi duruyor bence servise gönderip pili değiştirmelisin
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Pil sağlığım çok iyi. Ben telefonu aldım alalı ekran süresi sorunu çekiyorum ama bu iyice azaldı. Benim gibi olanlar da çok sen gibi olanlar da... sorunu çözmüş değilim.
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Galaxy S
Evet aynı fikirdeyim ben sırf bu problemden s22 almaktan vazgeçip s23 aldım s23ünde pili çok iyi değil ama optimizasyonu yazılımı iyi benim en yoğun kullanımında 5 30 altına düşmedi zaten benim içinde pil çok önemli değil ama ortalama kullanımda 5 30 saat çok can sıkıcı olur
0 Likes