cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 pil sorunu

(Topic created on: 10-03-2024 01:46 PM)
93 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S
Bu soruna dair kaç başlık açtım bilmiyorum ama gerçekten fazlasıyla yoruldum. Pil yüzdesine her baktığımda bir düşüş var. Bu telefonun bataryası hani iyiydi? 6.1.1 geldi iyice berbat oldu her şey. Anlamıyorum... 5 buçuk saati zor görüyorum. Ancak insanlar 8 saat falan diyor. Bunu da görsellerle ispatlıyor. Onların kullanım şekline bakıyorum, benimle hemen hemen aynı yoğunlukla kullanmışlar. Hiçbir kısıtlamanın olmadığını da söylüyorlar. Buna aylardır cevap bulamıyorum. Aynı telefon, aynı özellikler ama neden bende böyle oluyor?
29 Comments
bozkurt71
Active Level 1
Galaxy S
Aynı sorunu bende yasıyorum abi guc tasarruf moduyla 4 saati anca goruyor ekran kullanım süresini
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Çünkü o 8 9 saat alanlar gittiği yerde wifiye bağlananlar. Ben de tüm gün evde durduğum günlerde elimden telefonu düşürmediğim halde tüm gün şarjım gidiyor ve 8 9 saat ekran sürem oluyodu. Kendi internetimde bu 5.5 zorlasan 6 oluyor
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Ben de full wiye bağlıyım ama sorun da bu ya
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Galaxy S
Merhaba sorun sizin cihazda olabilir ben sabah sarj 100 ken akşam 20 kalıyor ekran sureside 7 saat civarı gidiyor 5.30 saat çok düşük bir süre
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Gerçekten çok garip anlam veremiyorum buna
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Galaxy S
Ayrıca aod nfc çoğu özelliği açık
0 Likes
ali4287