cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 pil performansı yükseltme

(Topic created on: 08-04-2024 07:34 PM)
497 Views
KCÖs10plus
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

Arkadaşlar wipe cache yaptım acayip şekilde yükseldi pil performansı açık özellikleri aynı şekilde full mobil veri ile kullandım 120hz açık ekran parlaklığı %40 konum açık aod açık ben çok sevindim eski haline dönmesine telefonun denemenizi tavsiye ederim
27 Comments
remzi68
Active Level 3
Galaxy S
Wipe cache ne nasıl yapılıyor
KCÖs10plus
Active Level 6
Galaxy S
2 tarafıda type-c kablo lazım telefonu kapat diğer bağlayacağın telefon açık kalsın type-c kablonun diğer ucunu başka bir açık telefona bağla şarj ibaresi geldiğinde şarj dolumu yüklenmeden yapma ses açma+power tuşuna basılı tut şarj ibaresi gidene kadar sonra menüye atayacak wipe cache partition yazan var ses düğmeleriyle hareket ettir bul power tuşuyla tıkla yes seçeneğini seç ana ekrana atacak power off yap 5 10 saniye bekle manuel olarak power tuşuna bas aç başka bir işlem yok kardeşlerim
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Kanka benim s 23 kaç aydır 5 saat ekran süresi veriyo. One ui 6.1 telefonun anasını ağlattı ya seninki de mi böyleydi? Nasıl yaptın peki
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Bilgisayara bağlamak zorunda mıyız şarjda falan yapsak olmuyo mu mesela
KCÖs10plus
Active Level 6
Galaxy S
2 tarafıda type-c kablo lazım telefonu kapat diğer bağlayacağın telefon açık kalsın type-c kablonun diğer ucunu başka bir açık telefona bağla şarj ibaresi geldiğinde şarj dolumu yüklenmeden yapma ses açma+power tuşuna basılı tut şarj ibaresi gidene kadar sonra menüye atayacak wipe cache partition yazan var ses düğmeleriyle hareket ettir bul power tuşuyla tıkla yes seçeneğini seç ana ekrana atacak power off yap 5 10 saniye bekle manuel olarak power tuşuna bas aç başka bir işlem yok kardeşlerim
KCÖs10plus
Active Level 6
Galaxy S
Dün 100de 7.30 saatti aynı özellikler açık1722793237645.jpg
KCÖs10plus
Active Level 6
Galaxy S
Benimkide aynıydı kanka bunu yaptım 2 gündür 7.30 8 saat dünde aynı süreleri aldım atıyım sss
Woozi
Active Level 7
Galaxy S
Nasıl yaparız telefon daki fotolar silinirmi
KCÖs10plus
Active Level 6
Galaxy S
Öncelikle fotoğraflar silinmiyor 2 tarafıda type-c kablo lazım telefonu kapat diğer bağlayacağın telefon açık kalsın type-c kablonun diğer ucunu başka bir açık telefona bağla şarj ibaresi geldiğinde şarj dolumu yüklenmeden yapma ses açma+power tuşuna basılı tut şarj ibaresi gidene kadar sonra menüye atayacak wipe cache partition yazan var ses düğmeleriyle hareket ettir bul power tuşuyla tıkla yes seçeneğini seç ana ekrana atacak power off yap 5 10 saniye bekle manuel olarak power tuşuna bas aç başka bir işlem yok kardeşlerim