cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 oyunda fps kısıtlama

(Topic created on: 08-07-2024 06:21 PM)
138 Views
meteh4nS23
Active Level 6
Options
Galaxy S
S23 cihazımda pubg oynarken 10dk sonra 120fpsten 60fpse kısıtlıyor, bunu yapmasını istemiyorum. Bir çözümü var mıdır?
11 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Adb ile gos'u kaldırabilirsiniz. En etkili yöntemdir. Ve fps arttırır ayriyetten sıcaklık artıncada fps'i düşürmez. Youtube'dan nasıl yapılacağına bakabilirsiniz. Gos nedir derseniz, Game Optimizing Service demektir. Oyunlarda ve 10.000'e varan uygulamada sıcaklığa göre performansı biraz azaltan bir sistemdir. Genellikle her samsung telefonlarda vardır. Bazı insanlar bu gos ismini bilmez yada bilse bile telefondan kaldırmaz ama samsung koymuşsa bir bildiği vardır, bende kaldırmadım. Ve gos'u kaldırdıktan sonra telefondaki performans'ın arttığıda videolar ile kanıtlanmıştır.
meteh4nS23
Active Level 6
Galaxy S
Bi tık sakat iş gibi geldi hocam. Bunu yapmam muhtemelen
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Sakat değilde aslında bir sorun olmuyor. Zaten samsung'da gos'un performans kısıtladığını kabul etmişti. Ama kaan arkadaşımızında dediği gibi alternatif oyun performansını açabilirsiniz. Ben eskiden alternatif oyun performansını açıp test etmiştim kapalıya göre 20-30 fps artmıştı. Ama telefonunuzun sıcaklığıda 2-3° artar haberiniz olsun.
Galaxy S
Hocam labsı açsınlar gamebooster devre dışı kalıyor ama sıcaklık çok artıyor haberiniz olsun
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 8
Galaxy S
Labsta alternatif oyun yönetimi açık mı ? Bende sabit 110-120fps arası oluyor çünkü hep. 1 2 saat aralıksız oynuyorum ayrıca
meteh4nS23
Active Level 6
Galaxy S
Hiç ellemedim oralara, nasıl yapacağım?
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 8
Galaxy S
Game launcher->sağ üstten game booster->labs->alternatif oyun performans yönetimini açarsanız telefon 46 dereceye kadar ısınır ve performansı sınırlamaz.
Açmazsanız eğer 43 44 derecelerde takılır ve fpsyi sınırlar.

Ben açık kullanıyorum ısınıyor biraz ama baya akıcı oyun deneyimim var her oyunda
meteh4nS23
Active Level 6
Galaxy S
Tamamdır hocam yaptım, bir deneyeyim teşekkürler.
Galaxy S
Oyun eklentilerinden ayrıca çözünürlüğü %45-50 civarına getirin sorununuz çözülür muhtelemen
0 Likes