cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 kullanıcıları ekran sürelerini paylaşabilir mi?

(Topic created on: 02-27-2024 12:06 AM)
207 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S
S23 pil değişimi yaptım ama acılar içindeyim. 3 gün oldu, gerçekten kafayı yiyorum. Ekran görüntüsü atarsanız mutlu olurum. Kıyaslama yapmam lazım. 
17 Comments
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Telefon süper, pil hariç... Teşekkür ederim kardeşim. Bakalım ne olur.
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
Hocam benim de böyleydi adaptif pili kapatıp bir şarj döngüsü bekledim sonra adaptif pili yeniden açtım fazla ram kullanan iki uygulama vardı Spotify ve gboard bunları sildim. 3 4 gün boyunca cihazı 100den 15e kadar kullandım. Her gün yavaş yavaş pil sürem bir tık daha arttı ve en son dün 9.5 küsür ekran süresi aldım. Çift hat kullanıyordum bir hattımı çıkardım tabi bu sürede. Ayrıca mobil veriden wifiye geçiş yaptım inanılmaz **bleep** etti. Telefonu kullanmadığım sürede asla interneti açık bırakmadım. Ekranı kapatıp arkada müzik falan dinlemedim yani cihazı aktif bir şekilde kullandım. Böyle olunca o uzun ekran sürelerini alabilirsin ancak
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
Pazar sabahı 10da uyandığımda şarjdan çekmiştim o şarj bana ertesi gün pazartesi öğlen saat 3e kadar yetti %15 kala tekrar sarj ettim. Ancak bugün işim gereği ikinci hattımı tekrar cihaza takıp wifi yerine mobil veriye geçince durum yine eskiye döndü 4 saat ekran süresi ile %100den 40a indi şarjım. Ufak dediğin şeyler çok etkiliyor süreyi. Cihaz güzel bir cihaz ben anladım ki bu sürelere hiç takılmamak lazım kullan gitsin
0 Likes
oöuzhan2500
Active Level 7
Galaxy S
İlk hafta olacak böyle
0 Likes
ELBERR
Active Level 9
Galaxy S
S23 saat 8 de başlayıp akşam 6 da şarja takıyorum 6.0 geldigi zaman bu çok fazla düştü
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Biraz hor kullanıyorum. Kapalı olan özellik yok çok yoğun da kullanmam, dışarıda parlaklık mobil veri ile fulleniyor. Yoğun kullanır ve zorlarsam 8 saate ulaşır. Belki çok zorla 9.1709050135333.jpg1709050141717.jpg
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
1.5 gün rahat çıkarıyor aslında bana.
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Bence 6.1 güncellemesini bir bekleyin.