cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 kullanıcıları ekran sürelerini paylaşabilir mi?

(Topic created on: 02-26-2024 10:34 PM)
336 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S
S23 pil değişimi yaptım ama acılar içindeyim. 3 gün oldu, gerçekten kafayı yiyorum. Ekran görüntüsü atarsanız mutlu olurum. Kıyaslama yapmam lazım. 
17 Comments
toker33
Active Level 4
Galaxy S
Oneui 5.1 ile 8 saat ekran süresi alıyordum 6 ile 6 saat. Bariz düştü.
Sanalad
Active Level 6
Galaxy S
%20-85 arasında kullanıyorum birkaç gündür ortalama ekran süresi 5.5 saat. Genel olarak benim bir günümü çıkarıyor.
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Yani yüzde 20+15 = 35'lik bir dilimi kullanmadan bu... Benim yüzde yüz ile 0 arası 6 - 6.5 saat. Delirmek üzereyim
0 Likes
Sanalad
Active Level 6
Galaxy S
RAM harcayan uygulama varsa silin, konumu lazım olmadıkça kullanmayın kapalı dursun. Always On Display'de kapalı kalsın. Sanal RAM'i kapatın zaten 8 GB RAM yetiyor ekstraya gerek duymadım. Bu yazdıklarım harici telefonu tam performans kullanıp bu süreyi aldım.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Geçen ay ölçmek için sabah 100 şarjla başlayıp test yapmıştım1708980466650_1708980466642_0.jpg
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
120 hz mi bu? Alt taraftaki uygulama kullanımlarını da atabilir misin? Gerçekten şaka gibi
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Evet her zaman 120de kullanirim ama moralin bozulmasin hiç anlamadiğim şekilde mesela bugün böyle saçma bi sonuç aldim.az bi ekran süresi. Bunlar wifi veya kendi internetini kullnamaya göre değişiyor. önceki attığım sürelerin hangi uygulama kaç saat olduğunu kaydetmedim ama 2 saate yakin insta, 3 4 saat wp falan vardi pek oyun oynayan biri değilim 1708980840194.jpg
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Ben de oyun oynamıyorum. 3 aylık cihazda, pil değiştim. Bakalım, optimize tamamlansın bir süre, olmadı iade etmek için elimden geleni yapcam.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Sen yine de biraz şans ver, benim bulunduğum yerde şebeke buraz zor çekiyor bu gibi şeyler pili hızlı tüketiyor tabi bi de bekleme süresini de katmak lazım işin içine,s23 pil olarak beklentiyi karşılayan bi telefon biraz daha sabret kendini bi optimize etsin pil yoksa değişim talep et teknoloji şans işi biraz
0 Likes