cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 kamera sorunu

(Topic created on: 02-07-2024 09:38 AM)
1888 Views
GalaxyÖmer
Active Level 2
Options
Galaxy S
Güncelleme sonrası s23 cihazımın kamera kalitesi, performansı aşırı bir düşüş gözlemledim. Normal 1x ile çektiğim fotoğrafta sorun yokken 3x optic kameraya geçiş sağlayınca kalitede aşırı bir bulanıklık katıyor ve soluklaşıyor aynı durum 0.6x ultra wide kamerada da mevcut. Bu sorun için bir güncelleme ile düzelicek birşey ama yapan eden yok. Şikayette bulundum ama denilen tek şey sıfırlayın dediklerine harfiyen yaptım ama sorun gene aynı gene aynı. Acil bu durumun düzeltilmesi lazım. Birde fotoğraf modundan video moduna geçince parlaklık kaybı yaşıyorum buda one ui 6.0 ile oldu bir çok cihaz modelinde de bu sorunu yaşayanlar var. Güncelleme gelmesi şart.

image

image

image

image

10 Comments
TitAnYuS
Active Level 3
Galaxy S
Evet o bende de aynı herkes de aynıdır. Sadece sana özel değil yüksek ihtimal ancak 5.1 de de aynı şekilde
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 2
Galaxy S
Zaten sadece bana özel değil hocam çok gördüm bu şikayeti one ui 6.0 ile dahada belirginleşti sorun. Vede video da da parlaklık düşüyor onuda konuya ekledim.
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 2
Galaxy S
Sıfırladım hocam members destek dedi ne dedilerse yaptım ama sorun gene aynı.
0 Likes
YOYUYO
Active Level 4
Galaxy S
Dostum bu dediğin görüntüler 5.1 de de aynıydı. Sensörler değişiyor renklerde değişiyor
GalaxyÖmer
Active Level 2
Galaxy S
Öyleydi ama şimdi daha belirgin ve fotoğrafı bulanıklaştırıyor
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Ben bunu güncellemeden önce farketmiştim galiba.zoom yaptığında kameralar arası geçiş yapınca görüntüde değişiklik oluyodu
000Sercan
Beginner Level 2
Galaxy S
Bende s23 ultra kullanıcısıyım 5.1 sürümünde kamera Gerçekten çok güzeldi yaptığım çekimler felan çok kaliteliydi. 6.0 a güncellediğimden beri kamera çekim kalitesinde bariz bi düşüş var. İnşallah güncelleme ile düzeltilir
GalaxyÖmer
Active Level 2
Galaxy S
Hocam sizden ricam geri bildirim gönderin. Müşteri temsilcisi geri gönderimler çok önemli diyor.
Kem35
Active Level 4
Galaxy S
Bende de aynı şekilde 2 3 kez de başlık açtım herkes sifirla diyodu o da işe yaramadı. Nasıl geri bildirim göndereceğiz