cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 hoparlör

(Topic created on: 05-29-2024 06:53 PM)
143 Views
S23YTS
Active Level 1
Options
Galaxy S
S23 ün iki hoparlörü arasındaki ses dolgunluk farkı normalmi? Alt kısındaki hoparlör gayet dolgun ses verirken üstteki farklı. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varmı?
5 Comments
GökTürk_S23
Active Level 10
Galaxy S
S23 ün hoparlörleri gayet güzel basslar tizler çok iyi ve çok net, iki taraftan eşit ve biraz güçlü ses vermesini istiyorsan dolby atmosu film moduna çek daha iyi hoparlör performansı alırsın, hatta samsung müzikten de ekolayzer ayarını bu şekilde yap, benim kullanım şeklim bu şekilde.(ama şunuda söyleyim iki hoparlör de eşit belki konumu farklı olduğu için değişik gelebilir ama ikisi de eşit)1717002161210.jpg1717002178567.jpg
0 Likes
S23YTS
Active Level 1
Galaxy S
Normal şartlarda iki hoparlör arasında donanım testi yaparken ses farkı varmı yokmu bunu soruyorum. Yoksa şikayetci değilim. Telefonu halıya yere düşürdüğüm oldu da acaba dedim üst hoparlör içimi oynadı şüpesi.
GökTürk_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ses farkı belki açı farkı olabilir ama eşit olması lazım bana öyle geliyor
0 Likes
S23YTS
Active Level 1
Galaxy S
Sesi sağ sol diye hoparlöre kaydırıyorsunya orda üst hoparlör sesi biraz az geliyor oysaki alt hoparlöre kaydırdığımda çok dolgun canlı geliyor
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba S23YTS,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Hoparlör bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes