cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 hoparlör ses yüksekliği

(Topic created on: 04-02-2025 01:16 AM)
327 Views
cenk67
Active Level 5
Options
Galaxy S

Selamlar herkese. Daha önce kullandığım telefon xiaomi mi 9T modeliydi. Onda mono dedigimiz tek hoparlör vardı. Gecen sene mayıs gibi s23'e geçtim. Bu telefonda stereo çift hoparlör mevcut. Ama YouTube music gibi uygulamalardan müzik dinlerken telefonun ses yükseklik düzeyi bir tek bana mı az geliyor onu merak ediyorum. Arkadaşımda s23 ultra var mesela onun ses yuksekligi gayet iyi durumda. Tabi sesin düşük mü yuksek mi olduğu genelde subjektif bir konu. Kimisine yeterli gelebilir kimisine gelmez. Ama mono hoparlörlü bir telefondan daha düşük ses seviyesine sahip olması, s23 ultra ile de aralarında ses yuksekligi farkı olması başkalarının da ne düşündüğünü, deneyimledigini merak ettirdi bana. Ses, müzik ve oynatma ayarlarindan da herhangi bir çözüm bulamadım. Siz kullanıcılar ne düşünüyorsunuz ?

18 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ücretsiz seklinde youtube dinliyormusun paralı youtube de ses yüksek
0 Likes
cenk67
Active Level 5
Galaxy S
Paralı kullanıyorum YouTube music uygulamasını. Telefona indirdiğim müzik oynaticidan da aynı parçayı çalıp denedim her ikisinde de benzer ses yuksekliginde cikiyor. Galiba telefonun bana ses yuksekligi az gelse de normali bu sanırım cihazın.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kulak alısınca kısık gele biliyor bazen yüksek ses dinleyince bi kac gün müzik kısıkta dinleyin
0 Likes
cenk67
Active Level 5
Galaxy S
Ben duştayken müzik dinlemeyi severim. Telefonu ilk aldığım zamanlar sesi sonda da açsam duyamıyordum. Eski mono hoparlörlü telefonumda duyabiliyordum. Böyle olunca Bluetooth hoparlör alıp olayı çözdüm ama yine de diğer s23 kullanıcıları ne düşünüyor acaba diye merak ettim. Bu şekilde alisacagiz anlaşılan.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bende düz s23 vr 2 yıl olacak kasımda seste memnunum ama dusa girmiyom telefonla
0 Likes
cenk67
Active Level 5
Galaxy S
Dediğim gibi muhtemelen benimki subjektif bir düşünce. Kimisine yuksek kimisine normal kimisine düşük gelebiliyor.
0 Likes
Galaxy S
Haklısınız s23 kullanmıştım sesı banada az gelmişti apple ile kıyasla
0 Likes
barkinyaman
Active Level 3
Galaxy S
Merhabalar, eğer ses kalitesi ve efektler kısmında ekolayzer kısmına herhangi bir müdahelede bulunursanız muhtemelen farklı frekansların artımı veya çakışması ihtimali sebebiyle telefonun hoparlörleri de olsa bağlı olduğunuz bir cihaz da olsa hoparlörler patlamasın&bozulmasın diye sesin seviyesini azaltan yazılımsal bir koruma mevcut. Özetle ekolayzer ayarı ile oynanırsa veya oradaki hazır ayarlardan biri seçiliyse telefon hoparlörlerinde son sesteyken ses ciddi seviyede azalıyor. Ekolayzer ayarınız "flat" olmalı yani Samsung'un "dengeli" şeklinde isimlendirdiği ve hiç ellenmemiş düz şekilde kalmalı. Dolby Atmos da "otomatik" şeklinde olmak üzere açık olmalı. Telefonun hoparlörlerinden en yüksek bu şekilde çıkıyor, ben de her türlü denedim ve buna emin oldum. Ve bu şekilde şimdiye kadar kıyasladığım çoğu telefonun sesi S23'ten yüksek değil. Yine de ek olarak bazı müziklerin düzenlemesinin yapıldığı şekle bağlı sesi diğerlerinden daha az olabiliyor. Ses kulağınıza az geldiğinde başka bir şarkıyla denerseniz sorunun bazen şarkıda olduğunu farkedebilirsiniz.
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Dolby atmos ses ve ekolayzırı dinamik yapın. Sesin artması gerekir.
0 Likes