cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 hoparlör ses yüksekliği

(Topic created on: 04-02-2025 01:16 AM)
314 Views
cenk67
Active Level 5
Options
Galaxy S

Selamlar herkese. Daha önce kullandığım telefon xiaomi mi 9T modeliydi. Onda mono dedigimiz tek hoparlör vardı. Gecen sene mayıs gibi s23'e geçtim. Bu telefonda stereo çift hoparlör mevcut. Ama YouTube music gibi uygulamalardan müzik dinlerken telefonun ses yükseklik düzeyi bir tek bana mı az geliyor onu merak ediyorum. Arkadaşımda s23 ultra var mesela onun ses yuksekligi gayet iyi durumda. Tabi sesin düşük mü yuksek mi olduğu genelde subjektif bir konu. Kimisine yeterli gelebilir kimisine gelmez. Ama mono hoparlörlü bir telefondan daha düşük ses seviyesine sahip olması, s23 ultra ile de aralarında ses yuksekligi farkı olması başkalarının da ne düşündüğünü, deneyimledigini merak ettirdi bana. Ses, müzik ve oynatma ayarlarindan da herhangi bir çözüm bulamadım. Siz kullanıcılar ne düşünüyorsunuz ?

18 Comments
123456_
Active Level 10
Galaxy S
medya sesi sınırı açıksa kapatın
0 Likes
cenk67
Active Level 5
Galaxy S
Bu ayara da bakmıştım ve açık 100 db seklinde ve kapalı şekilde de denedim. Ama değişen bir şey olmadı maalesef.
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
belki hoparlör kirlenmiştir diyeceğim ama işe yaramaz.valla ben çö,üm bulamadım :(
0 Likes
cenk67
Active Level 5
Galaxy S
Acaba dedim cevrimici oynatma olduğu için YouTube music'de mi sorun var diye eskiden Google play store'dan parayla satın aldığım poweramp müzik oynatıcı uygulamasından telefona 320 kbps kalitesinde bir mp3 indirerek de oynatmayı denedim ama her ikisinde de ses yuksekligi aynı seviyede cikiyor. Hoparlör kirlense diyecegim ama sıfır aldigimda da ses seviyesi benzerdi
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Dolby Atmos açık mı?
Bu ayarları tavsiye ediyorum.1743546351236.jpg
0 Likes
cenk67
Active Level 5
Galaxy S
Evet benim de ayarlarım benzer. Ama yine değişen bir şey yok ne yazık ki. Normalde mono hoparlörlü telefonumda son ses dinlerken insanlar rahatsiz olup biraz kıs diyebiliyorlardi ama s23'te son ses de açsam böyle bir tepki almadım hiç benzer şart ve ortamlarda dinliyor olmama rağmen
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Members'ın Destek sekmesinden tanılama yaptınız mı?
0 Likes
cenk67
Active Level 5
Galaxy S
Yaptım normal diye belirtiyor.
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Bir de cihazı yedekleyip, sıfırlamayı deneyin.
0 Likes