Original topic:

S23 garanti süreci

(Topic created on: 10-15-2024 05:17 PM)
270 Views
Mucahitalgin
Active Level 6
Options
Galaxy S

S23 256 GB model telefonumu şisli deki garantiye verdim telefon 29 günlük problem titreşim ve hoparlör den ses gelmemesiydi teste soktular ve 1 aylık olduğundan dolayı ve problem değişimi kapsadigindan dolayı değişim yapılacak dedi elinde olsaydı hemen verecekti ama stokta yok talep edeceğiz dedi buraya kadar güzel ama bir sorum var değişim dediği sıfır kapalı kutu telefon verilecek değil mi ? Çünkü bazı forumlarda farklı markalar tamir görmüş yenilenmiş telefon filan veriliyor yazdığı için içime şüphe düştü samsung bunu yapmaz ama yeni telefonu almaya gittiğimde neyine bakmaliyim mesela model kodunun yanındaki harflerden anlasiliyormus tavsiyesi olan var mı?

9 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Evet jelatini siz acacaksiniz kutunun o 2 el satan yerlerde oluyor eger bulamazlar ise ya s23 plus yada fiyatı yakın olan s24 fe de vere bilme ihtimalde var
Mucahitalgin
Active Level 6
Galaxy S
Vallahi inşallah s24 verirler 23 yoksa 😂 samsung servisini seviyorum ama bakalım ne olacak onay süreci varmış
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bi arkadas telefon almıstı samsung sitede forumda s23 ultra 512 gb yok diye 1 trabayt verdiler
Mucahitalgin
Active Level 6
Galaxy S
1 tb benim PC de yok 😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
0 vermeleri gerekiyor
0 Likes
Zimlali61
Active Level 7
Galaxy S
Bende bir sorundan dolayı S20FE garantiye vermiştim değişimlen S23FE verdiler sıfır kapalı kutu ama garanti olarak eski cihazının ne kadar garantisi varsa yeni cihazda da o kadar oluyor.
Mucahitalgin
Active Level 6
Galaxy S
Anladım zaten arada 1 ay oynuyor bisey olmaz kutu nasıl geliyor kanka normal aldığımız gibi mi geliyor yoksa yazısız kutuda mi geliyor
0 Likes
Zimlali61
Active Level 7
Galaxy S
Telefonu aldığımız kutu ile geldi
Mucahitalgin
Active Level 6
Galaxy S
DM bakar mısın
0 Likes