Original topic:

S23 güncelleme sonrası

(Topic created on: 04-29-2025 02:26 PM)
283 Views
Dipoll
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar gelen one ui 7 guncellemesinden sonra herhangi bir şikayetiniz var mı, yeteri kadar stabil olmuş mu, eksik gördüğünüz yerler var mı, hafiften takılma gibi problemler var mi

0 Likes
9 Comments
C1NO
Active Level 4
Galaxy S
Alttan uygulamalari kaldiridigimda kapatmak icin surukledigimde 1 sn felan duruyor sonra gidiyor
Dipoll
Active Level 5
Galaxy S
Mayıs ayında gelecek güncelleme ile hatalar daha da azalacak diye bir gönderi gördüm
0 Likes
yusufagcadag
Active Level 6
Galaxy S
Beklentimi çok büyük tutmuşum. Çok da bir olayi yokmuş. Bana öyle çok büyük bir şeymiş gibi gelmedi. Hatta pil daha hızlı tükeniyor şuanda sanırım. Sabah 9'da %100 şarjdan çektiğim telefon öğle 12'de biraz da android oto falan kullanarak %50'ye düştü. Cihaz sanki bazen tepkileri geç veriyor. Bir de sanki daha sıcak çalışıyor telefon. Format atcam zaten ben böyle büyük güncellememelerde hard format atmadan kullanmayı mantıklı görmüyorum. (Recovery ekranından yapılan formattan bahsediyorum)
Dipoll
Active Level 5
Galaxy S
Sıfırlamak kesin gerekli mi
0 Likes
yusufagcadag
Active Level 6
Galaxy S
Değil. Ben öyle yapıyorum sadece.
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Beta testindeki animasyon testini denediğimde 4. Ve 5. uygulamada saçmalıyor. Animasyon akıcılığı güzel ama stabillik 6.1den pek bir farkı yok. Ama genel anlamda yumuşak ve akıcı bir kullanımı var tabiki
Dipoll
Active Level 5
Galaxy S
Bende stabilizasyon anlamında cok iyi bulmadım. 6.1 e göre tabi ki cok gelisme var ama sanki biraz aceleye gelmiş biraz daha vakti var gibi geldi
0 Likes
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Ben **bleep** vulkan yerine opengl kullanılmasının da etkisi olduğunu düşünüyorum. Belkide çok çok az etkisi vardır. Çünkü snapdragon gen2 çatır çatır güçlü bir işlemci. One ui 9u bile çok rahat taşır. Belki 1-2 güvenlik güncellemesi ile çözerler
Dipoll
Active Level 5
Galaxy S
Gorcez bakalım umarim daha da iyi hale gelir
0 Likes