cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 fe

(Topic created on: 01-12-2025 03:53 PM)
195 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Iphone 13 ten s23 fe gectim yeterli gelmiyor bana sanki ekrani her zaman 60 hz de kullaniyorum ki guc tasarruf modunu actigim zaman ekrani 20 hz e dusuyormus geliyor s24 almayi dusunuyorum yada iphone a geri donucem tavsiyeleriniz nelerdir

10 Comments
RizzoGuerta
Active Level 3
Galaxy S
Ayarlar > Ekran > Pürüzsüz Hareket > Adaptif olarak ayarladınız mı telefonu? Iphone 13 zaten 60hz 13'den geçtiyseniz 60hz bir ekran ile 120hz arasındaki farkı anlamamanıza imkan yoktur. Dediğim ayarı kontrol edin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet
0 Likes
RizzoGuerta
Active Level 3
Galaxy S
O halde cihaz sizi tatmin etmemiş olabilir. Yada telefonda bir sorun olabilir 60hz ile 120hz arasındaki farkı anlamamanıza imkan yok çünkü. Tekrar Iphone a dönecekseniz Pro ve Promax serisi dışında bence Iphone alınmaz. S24 size yeterli gelecektir. Tabi bütçeniz varsa s24 plus yada s24 Ultra çok daha iyi olur
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S

Baskan iphone a donersem yurtdisi alicam esim ile kullanicam telefonu yada duz s24 alicam ama samsungun bu guncelleme geciktirme olayindan nefret ediyorum android 16 cikicak hala daha one ui 7 yi getirmediler neymis efendim sözde 2024 un sonunda vericeklermis hadi ordan

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Baskan telefonun arkasinda yumurta pisirdim gecen sende de yaptin mi
0 Likes
RizzoGuerta
Active Level 3
Galaxy S
Valla hocam ben de Iphone'dan androide döndüm tekrar Apple gerçekten parasını hak etmiyor bence. Samsung'a dönünce dünya varmış dedim. Bunlar kişisel tercihler herkesin görüşü farklı ama ben o kadar para verip 60hz oled ekran bir telefon bir daha kullanmak istemem. One Ui7 Yanlış hatırlamıyorsam Şubatta çıkacak galiba öyle okudum diye hatırlıyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tadi lezzetli oluyo bak bi dene
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
120 Hz Kullansan Daha Rahat Edersin Sırf Pili Korumak İçin 60 Hz'de Kullanmak Bana Mantıklı Gelmiyor
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Aynı fikirdeyim.
0 Likes