cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 fe one ui 7

(Topic created on: 02-13-2025 07:33 AM)
412 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Arkadaşlar samsung dan iyice soğudum telefonla pek oyun işim olmaz sosyal medya video film şarki dinleme falan yaptigim seyler baska bir markaya gecicem iphone 13 düşünüyorum sizce geçmeli miyim daha önce iphone kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

25 Comments
XRifatX2602
Active Level 5
Galaxy S
Ben kullandım ve ben olsam geçmezdim iphone 6 yı ilk çıktığı zaman almıştım sonara telefon aşırı yavaşladı pil sağlığı çok hızlı düştü ve uygulama desteğide kesildi şu an s23 kullanıyorsan s23 ten iphone 13 e geçmek hata olur çünkü iphone 13 e de yakında güncelleme desteği kesilecek ve çöp olucak
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ve isinma sorunu var ustunde yumurta pisirdim
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 5
Galaxy S
Tamam aynısı iphone da olmuyor mu sanıyorsunuz ? Optimizasyon sorunları demişsiniz iphone 13 te optimizasyon mu arıyorsunuz desteği kesilecek bu sene s23 ise hala destekleniyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 fe kullaniyorum optimizasyon sorunu cok var
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 5
Galaxy S
Reis ben a54 kullanıyorum bende bile optimizasyon sorunu yok nasıl senin s23 te oluyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 fe modeli
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yalan mi soyleyecem baskan vallaha bak
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 5
Galaxy S
O zaman sorun biraz senin kullanımında olmuş düşün ben a 54 ten arada oyunda oynuyorum bende sorun yok
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 5
Galaxy S
Neyse sen ne yaparsan yap ama eski bir iphone kullanıcısı olarak son söz şunu söyleyeyim o telefona güncepleme desteği kesildiğinde yavaşlayacak uygulama mağzasına girdiğine uygulama indiremeyeceksin indirdiğin uygulamalar sürüm desteklsmesiği için güncelleyemiyeceksin bak benim iphone 6 ya şu an ne youtube ne instagram ne de google chrome inmiyor
0 Likes