cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 fe hızlı şarj etme sorunu.

(Topic created on: 12-15-2024 05:44 PM)
189 Views
EfrunAfk
Active Level 3
Options
Galaxy S

Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 10 aylık bir s23 fe kullanıcısıyım. Telefonumu ilk aldığımda Samsung mağazasından 750 TL vererek orijinal şarj adaptörü de temin etmiştim. Telefonumu kendi orijinal kablosu ve adaptörü dışında hiçbir şekilde bugüne kadar şarj etmedim. Geçtiğimiz hafta sabah uyandığımda telefonda damla şeklinde bir uyarı vardı. Cihazda nem veya yabancı cisim algılandı yazıyordu. Gözümle baktım ne nem var nede yabancı madde. Tabi bende uyarılara uyarak cihazı şarja takmadım. Gittim Teknosa dan Samsungun orijinal kablosuz şarj aleti aldım. 1 hafta kadar kablosuz olarak şarj ettim telefonu ve 1 hafta sonra uyarı gitti. Telefonu kablolu olarak şarja takınca maalesef hızlı şarj açmıyor. Acaba ayarlardan mı kapattım diyerek kontrol ettim ayarlarda hızlı şarj açık. Anlamadığım sıvı teması olmayan toz, kir, pas olmayan şarj yuvası nasıl olurda hızlı şarj etmez. Birde maalesef kablosuz şarj olarak hızlı şarj desteklenmesine rağmen kablosuz olacakta orijinal alete okadar para vermeme rağmen ondada hızlı şarj etmiyor. Şuan şarjı kablolu ve kablosuz olarak %20 den %80 e 2 saatte doluyor. Bana servise verin tamir etsin diyecek olanlar olacak illa ki ben tamir görmüş telefon kullanmam. Yaşayanlar olduysa veya fikri olanların düşüncelerinizi merak ediyorum. İyi günler.

20 Comments
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy S
Tamir olunca telefon çalışmıyormu
0 Likes
EfrunAfk
Active Level 3
Galaxy S
Haklısınız ama benimde öyle bir huyum var. Sırf o sebepten Samsung daha az bozuluyor diye tercih etme sebebim.
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Kablosuz hızlı şarj telefon desteği olmasına rağmen aldığın şarj aleti de o özelliği desteklemesi gerekir bende Samsung un 2 li kablosuz şarj aleti var o bile desteklemiyor hızlı şarjı 15wat ile şarj ediyor o telefon ile ilgili değilde şarj aleti ilgili
0 Likes
EfrunAfk
Active Level 3
Galaxy S
Orijinal şarj aleti yazdım. Adaptörü Samsung shoptan aldım. Kablosu da zaten kendi kutusundan çıkıyor. Sahte olma ihtimali sıfır ve daha önce hızlı şarj ediyordu. Kablosuz şarj standıda orijinal.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
An itibari ile kablo ile hızlı şarj açıkken de 2 saat civarı mı şarj oluyor o kısmı anlayamadım kablosuz ile normal de o süre vermesi ama kablo ile normal değil
0 Likes
EfrunAfk
Active Level 3
Galaxy S
Önceden 30 dakikada doluyordu. Şuan açık olmasına rağmen hızlı şarj etmiyor.
0 Likes
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
30 dk da dolması da normal değilki. S23 fe nin 25w sarj ile 1 saat 20 dk civarları dolum süresi var
0 Likes
Ozan6676
Active Level 4
Galaxy S
3 yıl önce samsung a52s almıştım sıfır olarak 8 ay kullandım bir sabah uyandığımda baktım nem algılandı hatası veriyor cihaz şarj almıyor götürdüm servise bana şarj soketinin drğişmesi lazım nem oluşmuş sokette dedi bende bu cihazı hiç bir şekilde suya maruz bıtakmadım ki bıraksam bile bu cihaz su geçirmez özelliğine sahip bu şekilde olmaması lazım kesinlikle tamir değil değişim talep ediyorum dedim değişimi kabul etmeyip tamir edebileceklerini söylediler bende kabul etmeyip cihazı alıp çıktım hata veren ekran görüntülerinin çıktısını alıp samsung sitesinde cihazın su geçirmez özellikte olduğunun açıklama kısmının ekran görüntüsünü alıp tüm delillerle tüketici hakem heyetine başvurdum 3 ay bir sürede telefonun yenisi ile değişim talebi çıktı ve cihaz yenisi ile değişti uğraşırım dersen değişim yaptırırsın haa yok o kadar uğraşamam dersen ver servise şarj soketi değişsin kullan
EfrunAfk
Active Level 3
Galaxy S
Üstadım tamir görmüş telefon kullanmam ben. Çöpe atar yine kullanmam. Uğraşırım hemde öyle bir uğraşırım ki. Şuan gerek yok. Garantisi inin bitmesine 14 ay var. Ben kablosuz olarak şarj ederim bunu. Garantisi bitmesine bir kaç ay kalası atağa geçerim.
0 Likes