Original topic:

S23 fe arka cam patlaması

(Topic created on: 08-15-2025 08:15 PM)
554 Views
clgn
Active Level 2
Options
Galaxy S
Herkese iyi günler arkadaslar s23 fe kullanmaktayım bu kac gündür cihaz aşırı isiniyor kullanmiyorken bile isiniyordu bugün yani 15.08.2025 tarihinde telefonun arka camı elimde ikin patladi kirilmadi bildiginiz pat diye ses geldi arka cam duzla buz oldu cihazi yaklasik 14 aydir kullaniyorum şarjı normalde 1.5 gunu cikartiyordu surekli video izlememle bu iki haftadir telefon sarjdan %90 çıkartıyorum 4 saatlik kullanımının sonunda sarj %25 lere kadar düşüyor ki yoğun kullanmıyorum musteri temsilcisi ile gorustum net cevap alamadım bu sorun kullanici hatasimi yoksam cihazda bir sorunmu var samsung un sitesinden degisim ücretleri ne bakinca 4600 tl gözüküyor lütfen yardimcı olun basina gelen oldumu

image

19 Comments
clgn
Active Level 2
Galaxy S
Batarya patlamadı arka cam birde patladi elimdeyken allahtan kılıf vardi kılıfı çıkarttığım gibi cam dokulmeye başladı bir kac parca ufak camlar elime girdi hep
clgn
Active Level 2
Galaxy S
Sağolun bende şaşırdım yani böyle birsey olmamasi lazim çok saçma vir durumla karşı karşıyayım servise göndersem garantidenmi yaparlar yoksam 4600 tl ucretmi isterler bilmiyorum
clgn
Active Level 2
Galaxy S
Görüştüm ben Gaziantep'e yasiyorum ankaraya gondermem gerekiyor kac gun surer islemleri onuda bilmiyorum kac gun telefonsuz kalacam onuda bilmiyorum
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
Kullanici hatasi kesinlikle degil.degisim veya iadesini yapmak zorundalar
clgn
Active Level 2
Galaxy S
Bilmiyorum yapay zekaya sordugumda daha once boyle durumlar oldugunu soyluyor ve ortam isisi ve cihazin isinmasi kullanici hatasi olarak geciyor diyor garanti kapsami disinda diyor
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
Herseyi yapay zekaya sormamak gerek
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
Kanka Nasıl O Hale Soktun Telefonu İstesen Yapamazsın 😂 Ama Yapacak Bişey Yok Malesefki O Arka Camın Değismesi Gerekiyor 😂
clgn
Active Level 2
Galaxy S
Hic sorma hocam elimde patladı kafayi yiycem telefonun kasasinda ekraninda kameralarinda bile tek çizik yok 14 aydir kilifla ve lens koruyucularla kullandım başıma gelene bak sen
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim Bende 12 Ay Kullandım Böyle Bişey Yaşamadım Ve Sattım 15kya Kâr Ederek Sattım Üstüne S25 Ultra Aldım 😂🤟