cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 fe Şarj olayı

(Topic created on: 08-19-2024 10:09 AM)
220 Views
Cmbmlu
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar yeni telefon aldım güncelle yaptıkdan sonra sıfırladım tekrardan ama 12 saat dayanmıyor şarjı çabuk bitiyor sarj sorunu yaşayan varmı bu telefonda 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Cmbmlu,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Galaxy S
S23fe nin işlemcisi pil yönetiminde iyi değil küçük kapasiteli pil ile de birleşince böyle oluyor maalesef🙂
0 Likes
cangokdemir
Active Level 5
Galaxy S
Küçük kapasiteli pil değil, s serisi işlemci a serisine göre daha iyi işlemci kullanmış ise. A52 2 gün neredeyse çıkıyordu. S23 FE bize günde 2 kez şarj taktırıyor. Verdiğimiz paraya karşılık bu değmiyor maalesef
0 Likes
Galaxy S
Pil küçük kapasiteli cihazın hafif olması için s23fe deki 4500mah iken a54 deki 5000 mah zaten s23fe de a7x serisinin devamı amiral gemisi değil eğer pik için alacak sınız a55 alın performansı da yakın pil de uzun gider onda
0 Likes
cangokdemir
Active Level 5
Galaxy S
Benim bir önceki cihazım a52 idi onunla hiç şarj sorunum yoktu. A55 ile S23 Fe arasında idim. Samsung da satan arkadaş şiddetle al demişti şuan a55 almadığıma pişmanım
Galaxy S
Maalesef öyle s serisi diye oluyor aslında a serisi ile s serisi samsungun gözünün önünde eşit hatta a55 Amerika da s23fe yi ezer diye a55 i çıkarmadılar samsung da biliyor bunu Maalesef
0 Likes
Galaxy S
Exynos 2200 sıkıntılı bir işlemci istediğiniz kişiye sorabilirsiniz ama tabi siz bilirsiniz cihaz sizin sonuçta 🙂
0 Likes
Cmbmlu
Beginner Level 4
Galaxy S
Çözümü yok yani değil mi yani göndersem servise yine böyle gelicek telefon
Galaxy S
Servise gönderin bence ama yüksek ihtimal sıkıntı yok diye geri gelecektir iade edebiliyorsanız edin
cangokdemir
Active Level 5
Galaxy S
Servise götürdük teknik bir sorun yok zaten. Yazılımsal olabilir
0 Likes