cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ekranda ön kamera çevresinde renk farklılığı

(Topic created on: 01-12-2025 06:47 PM)
216 Views
s-member
Active Level 4
Options
Galaxy S

S23 cihazımın ekranında ön kamera çevresinde renk farklılığı var örnek bir görsel koydum benimkindeki görseldeki kadar değil ancak yine de belli oluyor. Telefonu 25 aralıkta almıştım o zamandan bu yana bu durum azaldı ancak yine de tamamen geçmedi. Cihazı servise veripte içinin açılmasını da istemiyorum büyük ihtimalle cihazı sıfırıyla değiştirmeyip sadece ekranı değiştirecekler. Bu durum normal mi başka s23 kullanıcılarından da bu durumu yaşayan var mı?

image

9 Comments
Brcuu
Active Level 5
Galaxy S
Kullandığım s24 cihazında bu var ama bende sadece karanlık moda aldığımda whatsapp instagram ve Chrome gibi karanlık modu tam desteklemeyen uygulamalarda görünüyor ben telefonu servise gösterdim bunun bana bir sorun olmadığını ekranın renklere göre piksel aydınlatması olduğunu söylediler teknosa media markt gibi yerlere gidip oradaki s24leri de inceledim ve hemen hemen hepsinde bunu gördüm muhtemelen kronik veya yazılımsal bir hata ancak ben çok umursamıyorum karanlık modda parlaklığı kısıp çok dikkatli baktığımda belli oluyor
0 Likes
s-member
Active Level 4
Galaxy S
Benim cihazımda da aynı durum. Mavi,yeşil,kırmızı gibi renklerde hiç belli olmuyor sadece gri ve grinin tonları olan renklerde belli oluyor. Araştırdığımda ön kameranın çevresinde ışık sensörünün bulunduğunu ve bu sensörün çalışabilmesi için o bölgede normalde ışığı homojen bir şekilde dağıtan kaplamanın kullanılmadığını okumuştum belki bundan kaynaklı olabilir. Ama benim tuhafıma giden şey önceki cihazım A52s'te bu durum hiç yoktu belki s serilerinin ekranı bu şekildedir bilemiyorum.
0 Likes
Brcuu
Active Level 5
Galaxy S
Evet kamera sensörüyle ilgili de olabilir bilmiyorum ama bence bir sorun değil eğer içiniz rahat etsin derseniz gidip media markt teknosa gibi yerlerde s23 serilerini inceleyin muhtemelen onlarda da bu problemi göreceksiniz a52'si bilmiyorum ama a55'de ve a35'de de bunları gördüm yeni üretim telefonların bence hepsi böyle bu sadece s serilerine özel değil
s-member
Active Level 4
Galaxy S
Anladım. Bir gün ben de teşhir ürünlerinde bu durumu test edeyim en iyisi yardımınız için teşekkürler
Ozi_S23
Active Level 7
Galaxy S
Bu bütün samsunglarda var çok önemli değil ki zaten çok spesifik bir detay (amoled karanlık modu olmayan uygulamalarda ışığı çok kısıp telefona çapraz bakınca belli oluyor). Yani bence kafaya takmayın 😊
s-member
Active Level 4
Galaxy S
Anladım bende acaba hatalı ekran panelli bir cihaz mı denk geldi diye düşünmüştüm yardımınız için sağolun
Ozi_S23
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim 😊
0 Likes
ienes
Expert Level 1
Galaxy S
Ekran koruyucusu dan olabilir ondan degilsede normal bir durum bence sonuçta ekranı delip içine kamera koymuşlar , aradan ışık siziyor gibi bir görüntü var
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Bende de bulunmakta aynı şey sorun değil bu durum herkeste var