cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ekran süresi

(Topic created on: 09-05-2023 01:31 AM)
jhon_constantine
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s23 ile 8 9 saat ekran süresi alanlar nasıl alıyor ben 2 aylık cihazımda 4 5 saat ekran süresi alabiliyorum 120hz performans profili düşükte karanlık mod daha ne yapiyim gerçekten moral bozucu olmaya başladı

10 Comments
Mako00
Active Level 5
Galaxy S
Kullanmadığın uygulamaları uyku ve derin uyku moduna aldın mı bide ekran görüntüsü varsa atabilir misin son ekran süresinin
Galaxy S
Hocam bir önceki açtığım konuda var bu gün 2 kere şarja taktım o yüzden doğru bir sonuç olmaz uyku modunuda telefon kendisi yapıyor kullanmadığım çok uygulama yok telefonda çok fazla yüklü uygulamamda yok hiç kullanmadıklarımı devre dışı bıraktım ilk aldığım zamanlarda
0 Likes
Mako00
Active Level 5
Galaxy S
Sende yüklüyse burdaki uygulamalardan kullanmadıklarını derin uyku moduna al bide whatsapp hem normalde hem aramada fazla jarj yiyor haberin olsunScreenshot_20230905_021404_Device care.jpgScreenshot_20230905_021409_Device care.jpg
Mako00
Active Level 5
Galaxy S
Hocam bide mobil veri wifi ye göre daha fazla jarj yer haberin olsun mesela full wifi 7.30 alıyorum ben full mobil veri 6 saat civarı
fatihmy007
Active Level 1
Galaxy S
Normal sen gün içinde 5 saat ekran süresi alıyorsun bendede s23 var ilk başlarda öyle geliyordu banada yani kısaca

5 saat ekran açık
19 saat ekran kapalı sende

Test videosundakinde ise 9 saat ekran süresi sadece
Galaxy S
Yani sorunlu bir cihaz değilmi hocam insan üzülüyor bazısı 2 gün kullanıyor telefonu hayret ediyorum oyun yok telefonda sosyal medya sadece
0 Likes
yk001
Active Level 5
Galaxy S
Sorunlu değil de, hakettiğinden pahalı diyebiliriz.
Şunlara az pil tüketen ve reklamsız alternatif var,
reddit infinity
youtube pipepipe
yorumlarımda pil ömrüne dair uzun sure yararlanabilmek icin uzun bir iki yazı vardı ona da bakabilirsiniz
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Son paylaştığım konuya bakın belki işinize yarar
Galaxy S
Çok takılma ve bu kişileri bulScreenshot_20230905_093504_Samsung Members.jpgScreenshot_20230905_093520_Samsung Members.jpg