Mr_C
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Öncelikle herkesin ramazan, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun.
Benim gibi sizlerde s23 ekran koruyucu bulmakta çok zorlanmışsınızdır diye düşünüyorum. İlk başta hiçbir yerde ekran koruyucu bulamadığım için (telefonu ilk gün aldım) şu cihazdan kesilen **bleep** ekran koruyucularından taktırdım (100 ₺). Hem tam düzgün oturmamıştı hemde saçma **bleep** bir hissiyatı vardı. Daha sonra aramaya devam ettim. Yine makineden kesilen ama takan arkadaşın yok bu çok farklı dediği nano mat ekran koruyucu taktırdım (120 ₺). Taktırmaz olaydım. Tamam kabul ediyorum. Mat ekranda parmak izi derdi olmuyor ama resmen ekranı piksek piksel görüyordum. Düşünün samsungun ekranından nefret eder derecesine gelmiştim. Artık ne kadar olursa olsun bulacam düzgün cam ekran dedim. Amazonda yurtdışından gelen içinde iki tane koruyucu olup yorumlarının çok iyi olduğu bir tane buldum. 400 ₺ ye geliyordu. Bunu seçmemdeki sebepte takma aparatı vardı. Baloncuk görmeyi sevmiyorum ekranda risk almak istememiştim. Fiyat çok pahalı gelmişti. Son bir kez daha bakayım dedim buradan.
Mediamarkt ta buldum🎉.
Tek cam taktırma fiyatı 180 ₺ gibi birşeydi.Ama değişik ve bence çok iyi bir kampanyaları vardı. 550₺ ye telefon değiştirmediğiniz sürece (imei ni kayıt ediyorlar çakallık düşünmeyin 😁) isterseniz her gün telefonun ekran koyucusunu türkiyedeki tüm mediamarkt lardan değiştirebiliyorsunuz. Üstelik ekran koyucusunun kırılmasına falan gerek yok istemeniz yeterli. Zaten sadece kırılma olarak düşünmeyin çizildiğinde veya baloncuk yaptığında artık bekleyeyim, şu an ona para veremem demenize gerek kalmıyor. Tek sınır var aynı gün içinde sadece 1 sefer değişim yapılıyor. Ayrıca karta 6 taksit yaptılar.
Saygılar.
- Tags:
- ekrankoruyucu
- s23
4 Comments
Mr_C
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2023 11:42 AM in
Galaxy S
Amazonda bulduğum bu yorumları en iyi olan bu gibi duruyordu. Alacaksan ödeme kısmında fiyata dikkat et çünkü fiyat gümrük ve kargoda çok artıyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMX2CGGT?ref_=cm_sw_r_apann_dp_DGDMCFJ0R97SXRZ9ZSHZ
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMX2CGGT?ref_=cm_sw_r_apann_dp_DGDMCFJ0R97SXRZ9ZSHZ
Cherryphax_S23
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2023 12:03 PM in
Galaxy S
Ekran koruyucu iyi mi peki Mediamarkta olan
Parmak izini falan algılamaya engel olmuyor değil mi?
Parmak izini falan algılamaya engel olmuyor değil mi?
Mr_C
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2023 12:35 PM (Last edited 04-23-2023 12:35 PM ) in
Galaxy S
Parmak izi algılamada tabiki ister istemez bir nebze kayıp oluyor. %5 i geçmez kayıp. Eğer riske atmayayıp benim için kritik diyorsan tek fiyatlı olanı taktırıp deneyebilirsin.
Arif33332
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2023 07:01 PM in
Galaxy S
Hep öyle diyorlar teknosada da öyle dediler. Sonra ufak bir parantez açıp ekranı kullanmaya sorun teşkil etmiyorsa değiştirilmez yazmışlar. Birde filmi önceden sökmeyeceksiniz. Orada kendileri görecek