Original topic:

S23'e diğer güncellemelerle VULKAN gelir mi?

(Topic created on: 05-03-2025 07:11 PM)
471 Views
ESMANS23
Active Level 5
Options
Galaxy S

S23 One Ui 7 OPENGL İle geldi. Bundan sonraki android güncellemeleri vulkan ile gelir mi? Gelirse güzel olur. Umarım gelir.

17 Comments
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Geleceğini sanmıyorum. Cihaza planlı eskitme uyguluyorlar bu yüzden vermezler. Profilimde nasıl geçebileceğiniz mevcut.
salim58
Active Level 6
Galaxy S
Bulamadım
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Profile girdiğinde en yeni konu.
salim58
Active Level 6
Galaxy S
S22 icin kullanılır mı bu kodlar(one 7 geldiğinde yapacağım)
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
S22 direkt Vulkan ile gelebilir tam belli değil. Vulkan ile gelirse yapmanıza gerek yok. Şuan sadece s23 serisi için bu durum geçerli.
0 Likes
salim58
Active Level 6
Galaxy S
Anlamadığım neden s22 gelsin de s23 gelmesin saçma olur tabi gelsin gelmesine de model olarak daha düşük olduğu için ihtimal azalıyor bakalım ama şuan kore sürümü mevcut bir yerden ulassaydik bakardık var mi yok mu
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
S23 serisinin batarya performansı s25 serisine yetişiyor çünkü vulkanla. Samsung'ta bunu istemiyor uyumluluk sorunu diye zırvalıyor. S24FE hatta bazı beta kullanan A serileri bile Vulkanla geliyor.
salim58
Active Level 6
Galaxy S
Belki de unutmuslardir yoksa böyle yapılması cok aşikar bir şekilde samsungun telefon ayırt edip farklı amaçlar güttüğunü gosterir elhasıl umarım gelir s22 ye pil cok kötü en azından 6 6.5 saate çıkar
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Unuttuklarını sanmıyorum. Beta 1'de vardı beta 2 ve şimdi de stabilde yok. Geçici dedi moderatör umarım doğrudur fakat hiç sanmıyorum.