cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23'den S25+'a geçtim🤔

(Topic created on: 02-06-2025 10:23 PM)
562 Views
wlds
Active Level 3
Options
Galaxy S

Halihazırda memnun olduğum 2 senelik s23 cihazımdan sebepsiz bir şekilde sadece yenileme maksadıyla s25+ a geçtim. Uzun yıllardır android kullanıcısıyım. Net farkları söyleyebilirim. 

1- s25+ gercekten hızlı açıyor uygulamaları

2- s23 e one ui7 gelirse hız haricinde bir **bleep** kalmayacak.

3- Samsung 3 yıldır şu hala ayni kameralari ayni konumda kullaniyor. Biraz gelistirin sunu kardesim ya. Kamera ayni ana YAPAY zeka, yapay olarak bi tık daha iyi cekiyor. Ama One ui 7 s23 e gelirse bence yakalar aynı özelliği. 

4- tek gördüğüm **bleep** 4k 120fps ağır çekim var :)

5- Eski telefonumu özlüyorum. One ui 7 ye alışmak zor gelecek. 

Sizin de fikirlerinize ve varsa s25 ile ilgili görüşlerinize açığım. Teşekkürler
56 Comments
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Kamera olarak nasıl tasarım gelebilirki lensleri büyütmekten başka
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
1 İnç Sensörler İçin Ayrı Lens Kullanırlar
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
1 inç kullanan kamera varmı ki 😂
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Niye Öyle Dedin Ki Şimdi Olmaz Mı Hiç Çinli Markalarda Özellikle 1 İnç Kamera Sensörleri Var
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Ben geçenler bir inceleme izliyodum büyük markalar bile 1 inc kullanmazken neden telefonlarda kullanılsın diyodu ordan aklımda kaldı
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Orasını Bilmiyorum Ama Var Yani 1 İnç Sensörler Telefonlarda O Yüzden Samsunga Hep Diyoruz Artık 1 İnç Sensör Koyun Diye Aslında Üretirler Hatta Üretmişlerdir Belki Ama Kullanmıyorlar İşte
wlds
Active Level 3
Galaxy S
Kullandığı megapixel, diyafram açıklığı vs s23 ile ayni...
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam okadar hızlı geliştirdiler ki kendilerini markalar artık dahasına teknoloji izin vermiyp bence fiyat maliyet anlamında
wlds
Active Level 3
Galaxy S
Cok düşündüm valla ama gerçekten aradaki fiyat farkina degmez gibi geliyor. S23 candır. Artık aldık bakalim ins mantikli bir sey yapmisizdir
0 Likes