cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 deki karabasan gibi bir türlü kurtulamadığım fotolar

(Topic created on: 02-19-2024 01:46 AM)
438 Views
victoriouspistol
Active Level 2
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar s23 sahibiyim, telefonu ilk alanlardanım, aldıkdan sora kasım 2023 yılında çektiğim ve soradan gereksiz bulup sildiğim bikaç foto vardı ve bu fotolar kasımdan bu yana her ay galerime geri geliyor, ben kasımdan bu zamana kadar birçok foto çektim vede sildim, sadece kasım ayındaki fotolarda bu sıkıntı oldu ve nedenini bilmiyorum, her yöntem denendi(eşitleme,galeri ayarları,telefon ayarları,yedekleme ayarları,hesap ayarları, galeri ön belleği temizleme,vs.), one drive eşitlemesiyle alâkası yok şimdiden söyleyeyim, şöyle düşünün madem one driveden ozaman kasımdan sorki aylarda sildiklerim neden geri gelmiyor? Deliricem telefonu fırlatcak kadar sinirlendiğim oluyor devamlı o fotolar her ay düzenli olarak önüme geliyor ve aynı fotoları her ay silip duruyorum son care telefonu resetlicem, yıllardır s kullanırım ilk defa telefon donmasından dolayı değilde aldığım saçma sapan hatadan dolayı resetleme yapıcam, çevrenizde yada aranızda yaşayan varsa lütfen yorumlarını esirgemesin sevgi vede saygılarımla :)
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çok tuhaf bir durum aslında yapılması gereken herseyi yapmışın ama çözülmemiş sorun o zaman tek çare cihazı sıfırlamak maalesef
Galaxy S
Bir tahmin olarak yazıyorum, muhtemelen ben o fotoları (kasım ayındaki) silerken arka pilanda galeri güncelleniyordu, yada başka birşey oluyordu, ve bende o an toplu olarak o fotoları silince arka pilandaki bir durumla çakışma yaşayıp hataya yakalandım, s23 kasıma yakın bir tarihde çıktı, buda demek oluyorki kararlılık güncellemelerinin başında bir cihazdı, şuanda aynı durum olsa belki yaşamam, çünkü güvenlik vede kararlılık güncellemeleriyle samsung bu tarz hataların önlemini alıyor, talihsizlikdirki, bende tam bu işin başındaykene belkide milyonda bir rastlanacak bir çakışma sebebiyle böyle bir hata aldım, dediğim gibi bu bir tahmin yorumu,kısaca resetleme yolu gözükdü :))
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
👍
0 Likes
jope
Active Level 6
Galaxy S
Belki one drive degil de google fotograflar yedeklemistir. Onu cok kullanmayinca farketmemis olabilirsin.
Galaxy S
Google fotoğraflar yedeklemesi kapalı, hem yedekliyor olsa bile google fotoğraflar sadece kasımdakinimi getiriyor neden kasım sorası sildiklerimi geri getirmiyor, işin tuhaf tarafıda bu aslında ama google yedekleme kullanmıyorum kapalı eminim
0 Likes
jope
Active Level 6
Galaxy S
Sadece kasimda yedeklemeyi kısa bir sure açılıp sonra kapanmıştır. O yüzden sadece kasımda ki fotoğraflar gelir. Foto esitleme kapalı iken fotoğrafı yedeklemez. Ama buluttakini galeride gösterebilir. Buluta girip oradan kontrol et google ve one driveyi.
Galaxy S
Kontrol sağladım o geri gelen fotolar ne one drivede nede google fotolarda yok bu fotolar sadece galerime gelip duruyor ve geldiklerinde one drive ye ve google fotolarada acaba gelmişmi diye bakmak istedim ve ikisinede gelmediğini farkkettim hatta sanki yeni foto çekmişim gibi one drive fotoları yedeklemeye çalışıyor, yinede teşekkür ederim 🫶
jope
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim.