cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23'de Video/Fotoğraf Çekerken En Çok Canımı Sıkan Durum...

(Topic created on: 01-04-2025 08:17 PM)
302 Views
umutizgi
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bir kaç gündür S23 ile S24 Ultrayı kıyaslıyorum kamera olarak, S23 kullanırken çektiğim fotoğraf videoların aşırı canlı çekmesi midemi bulandırıyordu, s24 ultra gelince onda da böyle mi oluyor diye tüm ayarları aynı şekilde ayarlayıp bi sekans video çekimi yaptım, özellikle gökyüzü ve su renklerinde s23 berbat renkler sunuyor umarım bu düz s25'de düzelir...

(Yüksek bit - 4k/30 3x lens ile çekilmiştir)

5 Comments
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
S24 serisi ile daha gerçekçi hale getirdi fotoğrafları bu durum tabi bazı durumlarda göze hitap etmiyo ama gerçekçi tonları yakaladığını söyleyebilirm ama çoğu kullanıcı hâlâ renk patlamalarını seviyo
umutizgi
Active Level 4
Galaxy S

Kişinin kendisine bırakması gerekildiğini düşünüyorum ister canlı ister doğal, selfie çekerken soruyo doğal mı sıcak mı diye salsana kardeşim bize biz seçelim.. Varsayılan böyle olması çok kötü bence..

Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Düz modellerde renk patlaması var evet ultralar ne görüyorsa onu çekiyor. Bu renk patlaması gündüz iyi iken gece bazen kotu olabiliyor .s21 ultradan s24e geçince **bleep** etmistim
0 Likes
umutizgi
Active Level 4
Galaxy S

S23 düşük ışıkta öyle sarımtırak çekiyor ki şaşırıyorum s24 ultra gece bile ne renkse o şekilde çekiyor cok hosuma gitti, inşallah düz s25de bu şekilde olur, s24 deneyemediğim için bilmiyorum, one ui7 ile kamera kütüphanesinde değişikliğe gidilmediyse bu durum devam edecek gibi gözüküyor, s24 ultradan görüldüğü üzere demek ki düzeltilebilen bir şey..

Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
S24de de aynı durum mevcut sarimtirak çekiyor ama s22den beri sonuç aynı. Düz modellerde neden böyle bilmiyorum
0 Likes