cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 değişim para iadesi hakkı

(Topic created on: 02-09-2025 11:34 PM)
342 Views
KaanS23
Active Level 10
Options
Galaxy S

Herkese merhaba arkadaşlar 6 Eylül 2024 tarihinde vatandan s23 256 cihaz aldım fakat cihazın ön kamerasında düşük ışıkta yeşil çekme ve 5 ay içinde ekranda kısık parlaklıkta bile yanık oluştu ısınmasa bile klavye izi bildirim çubuğu yanıyor cihazımın fabrika hatalı olduğunu düşünüyorum 6 ay dolmadığı için para iadesi alabiliyormuşum diye duydum bu konuda bilgi sahibi olan kişiler yardımcı olabilir mi cihazının para iadesini alanlar değişim yapanlar yardım ederlerse sevinirim telefonumun para iadesini istiyorum 

26 Comments
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
İlk bir hafta cayma iade yada değişim istrme hakkınız var. 6 ay değil o diye biliyorum. Ama servise gönderip değişim talep edebilirsiniz incelendikten sonra değişime onay verirlerse olabilir.
KaanS23
Active Level 10
Galaxy S
Bi avukat konuşmasında ilk 6 ay ürün arıza çıkarırsa ilk gün ayıplıymış gibi olur diyordu
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
İnternetten bi araştırsanız. Benim bildiğim bir hafta sebep bile belirtmeden cayma hakkınız var. Direk para iadesi oluyor. Ama sonrasında servise gönderip değişim talep edebilirsiniz servis kabul ederse değişim yapılır.
0 Likes
KaanS23
Active Level 10
Galaxy S
Tamamdır sağolun
0 Likes
Galaxy S
Direkt vatana iade et
0 Likes
KaanS23
Active Level 10
Galaxy S
Servisten önce vatana mı gideyim diyorsun serviste para iadesi talebinde bulunamaz miyim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bence vatana gitme servisten iade edilebilir şeklinde bir onay çıkarsa vatana öyle götür çünkü elektronik bir ürün olduğu içib arızalı olduğuna dair belge olmadan iade almazlar.
KaanS23
Active Level 10
Galaxy S
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏 direkt servise verirken para iadesini istiyorum desem kayıt alırlar değil mi ekstra bir şey yapmama gerek var mı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Para iadesi istediğini talep edebilirsin onlar inceleyip sorunlu olduğunu onaylarlarsa değişim veya iade yapabilirler.Servis ile görüştüğünde daha detaylı bilgi vereceklerdir.Bu süreçte sana kolay gelsin şimdiden😊
0 Likes