cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 cihazıma yağmur suyu temas etti.

(Topic created on: 03-20-2023 10:51 AM)
ERRORR
Active Level 10
Options
Galaxy S

Ekran mavi yeşil oldu. Değişim talep ettim. Ikinci kez.

Bu cihaz zaten değiştirilmişti. Ikinci s23' tü bu. 

Değişim onaylanır mı sizce ? Onaylanirsa 3. S23 olacak bu. 

13 Comments
Galaxy S
3 defa aynı sorun oluşursa olur.
ERRORR
Active Level 10
Galaxy S
Ilk defa oldu. Gecen sefer ilk 30 gun icinde oldugu icin degistirmislerdi.ilk 30 gun onarim olmuyormus. Simdi ise 30 gunu gecti ama cok degil sonucta 40 gun bile olmadi yani
Galaxy S
ilk 30 gün ilk defa duydum,garanti belgenizi okuyun.
ERRORR
Active Level 10
Galaxy S
Ve ip 68 sertifikasi yok mu bu cihazlarin. Suya da dayansin bi zahmet. Ben daha once s21 kullanıyordum. Suya tutuyordum birsey olmuyordu
Galaxy S
maalesef öyle olmuyor.Yağmur suyu garantiden çıkartabiliyor ve genelde içme suyu ile garanti kapsamı var,yıllardır kullanıcılar bu oyuna kanıp alıyor cihazları ve baslarına su ile ilgili bir sorun geldiğinde anlıyorlar.
ERRORR
Active Level 10
Galaxy S
1.5 metre derinlikte 30 dk ya kadar dayanır yazıyor. Yağmur suyuna hayli hayli dayanması lazım değil mi?
Galaxy S
bu bizim düşüncemiz.Olay ürünü en az sorunlu geri dönüşle satmak oldugu için,ayrıntılı bir garanti kapsamı hazırlıyorlar.Mesela bir arkadasım vardı Sony Experia Z1 model cihazı olan ve her gördüğü suyun içine sokardı ama birgün denize sokmuş ve cihaz garanti dışı kalmış.Sorsan suya dayanıklılkk kknusununda en iyi kim diye herkes Sony ilk o işe girdiği için Sony Experia modelleri derler ama onlarda ticaret ve satış mantığı ile çalıştıgı için aynı sorun onlarda da var maalesef.
ERRORR
Active Level 10
Galaxy S
Anladım.
Aykut
Expert Level 1
Galaxy S
Ben yağmurlu havada da kullanıyorum bir şey olmuyor. Suya toza dayanıklı cihazlar