cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 bildirim geç geliyor

(Topic created on: 4 weeks ago)
105 Views
melih60
Active Level 3
Options
Galaxy S
Bildirim sesi geldikten 3 saniye sonra ekrana bildirim geliyor ister ekran açık olsun ister ekran kapalı bildirimi olsun. Bu sadece bana özel bir durum mu yoksa herkesde var mı yoksa nasıl düzeltebilirim ?
Not: akıllı saat bağlı ise ilk akıllı saate bildirim gidiyor sonrasında telefondan bildirim sesi ve bildirim geliyor.
9 Comments
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy S
Öncelik akıllı saatte oluyor
0 Likes
melih60
Active Level 3
Galaxy S
Bağlı değilken de üstte yazdığım gibi oluyor
0 Likes
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy S
Büyük ihtimalle benim gibi bu durumlara takıntılısın ama maalesef bu sorunu yaşamadım ben
0 Likes
melih60
Active Level 3
Galaxy S
Evet küçük şeylere biraz fazla takıntılıyım rahatsız ediyor
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy S
Bu sorun bende de var psikolojini ileri seviyeye taşır ayrıca zamanla başka şeylere de takıntılı olursun, bu durumu bende yaşıyorum o yüzden sana tavsiyem hiç umursama rahatsız olsan bile, bazı takıntılarımı hiç umursamadım, rahatsız oldum ama bir süre sonra takıntılarım gitti. Tabi ki tamamen gitmedi ama gitmeyenleride umursamıyorum
by_silent
Active Level 7
Galaxy S
Bildirim aslında anında geliyor uygulamaların bize göstermesi için birkaç saniye geçmesi gerekiyor. Bildirim gelir ses ve bildirim aynı anda gösterilir ve çalar biz bunlara push bildirimi diyoruz.

Sizin yaşadığınız durumu eskiden kullandığım ismini hatırlamadığım birkaç uygulamada yaşadım. FCM yapılandırması ağ bağlantısı, uygulama optimizasyonu vs bir sürü etken olabilir. Tüm uygulamalarda mı sorun yaşıyorsunuz yoksa belirli uygulamalarda mı?
0 Likes
melih60
Active Level 3
Galaxy S
Wp,instagram ve birkaç uygulamada oluyor
0 Likes
by_silent
Active Level 7
Galaxy S
Kesin çözümünü bilmiyorum. Play hizmetlerinin verilerini silin. Belki bu yardımcı olabilir. Araştırmanız lazım.
0 Likes
melih60
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkürler deniyeceğim